No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

VITA-POS 5gr

Hidratant ocular nocturn amb Vitamina A i sense conservants.

15,10

Formulació i propietats

VitA POST millora la pel·lícula lacrimal i protegeix la superfície ocular. És una pomada oftàlmica especialment suau i fluida que s'estén molt bé sobre la superfície ocular. La vitamina A és un component natural de la pel·lícula lacrimal, la qual cosa permet que la pomada es barregi bé amb les llàgrimes i sigui ben tolerada. VitA POST alleuja la sensació de cremor en els ulls secs o fatigats. Les parpelles es llisquen fàcilment sobre la superfície de la còrnia i la conjuntiva.

Duració

Es pot aplicar fins 6 mesos després de la seva obertura, es pot administrar en nens i en dones embarassades o en període de lactància.

Pensat per

Pensat per a factors ambientals com el vent, el fred o la radiació solar intensa, així com el fum del tabac o romandre en habitacions, automòbils o avions amb aire condicionat, poden causar sequedat o picor en els ulls, amb sensació de cos estrany. Fer un esforç visual prolongat (lectura, ús d'ordinadors o pantalles, conducció nocturna) també pot causar aquests símptomes. Si utilitza lents de contacte, el risc que apareguin aquestes afeccions oculars són encara majors.

Mode d’ús

En casos ordinaris utilitzar un cop al dia al vespre i en casos més severs de sequedat ocular aplicació VitA POST® tres vegades al dia.

Ingredients

1 g de VitA POST® conté 250 O.I. de retinol palmitato (vitamina A), parafina líquida, parafina líquida lleugera, lanolina i vaselina blanca suau

Millora la pel·lícula lacrimal i la protecció de la superfície ocular

Es pot administrar en nens i en dones embarassades o en període de lactància.

No contiene agua.

També et pot interessar/

crossmenuchevron-right