No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

Autotest d'ovulació

El cicle menstrual femení és una simfonia d'hormones que en moltes dones són matemàtica pura. Regles fixes i previsibles. Totes sabem que en molts i molts casos això no és així.
Les regles tenen un calendari anàrquic i els cicles són imprevisibles. En aquests casos no sabem quan ovulem i això pot dificultar aconseguir un embaràs.
Com segurament ja saps, dones només podem quedar-nos embarassades durant alguns dies de cada cicle, per la qual cosa és molt important mantenir relacions sexuals durant aquests dies.
Per la qual cosa, si estàs intentant quedar-te embarassada, o al revés, si vols evitar quedar-te embarassada cal evitar mantenir relacions sexuals sense protecció en aquests dies.
És en aquests casos, és molt bo conèixer el teu període de fertilitat i per això cal recórrer a fer un test d'ovulació.

Que fan aquests testos?

Senzillament detecten el pic de l'hormona LH

Que fa la LH?

Quan la quantitat d'estrogen arriba a un cert nivell, la glàndula pituïtària allibera LH. Entre 24 i 36 hores després d'aquest augment de LH, el fol·licle esclatarà, alliberant completament l'òvul madur dins de les trompes de Fal·lopi. La LH és el que provoca que l'òvul gairebé madur arribi a madurar-se totalment i trencar-se a través del fol·licle.
L'alliberament de l'òvul és el que es coneix com a ovulació.
L'ou ja alliberat ara baixa a través de les trompes de Fal·lopi cap a l'úter. Si encara no està fertilitzat, té una finestra de supervivència d'unes 24 hores. L'esperma pot viure més temps i és possible que encara es trobi present abans de l'alliberament de l'ou. O pot ser que l'esperma arribi durant aquestes 24 hores després que l'ou hagi estat alliberat.

Per tant, el dia abans de l'ovulació i el dia de l'ovulació són els dos dies de major fertilitat en el teu cicle, en aquests dos dies estàs més propensa a quedar embarassada.
Com que el pic de la LH ocorre sempre abans de l'ovulació, detectar aquesta hormona és crític per a predir els teus dies més fèrtils.

L'autotest d'Ovulació et permet detectar el pic d'ovulació i amb això conèixer el teu període de fertilitat. Per exemple, si el seu cicle menstrual normal és de vint-i-vuit dies, necessita començar a practicar la prova en el dia 11 (és a dir, l'onzè dia després que va començar el període).
Si tens un cicle amb un interval diferent de 28 dies, hauríem de concretar quin dia comencem a iniciar la detecció del pic de LH.

Si Creus que aquest test et pot ajudar a detectar el teu període de fertilitat pots passar per la farmàcia ho parlem i et facilitem l'ajuda que puguis precisar.

Vols informació més extensa pots clicar sobre aquest enllaç

Pots comprar el test en línia aquí.

Progesterone Release

Demana hora aquí
Ens pots trucar al
972 270 241
Ens pots contactar per Whatsapp al
680 904 876
O escriu-nos un correu a
sans@farmacialasans.com
crossmenuchevron-right