No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

Assessorament dietètic i nutricional

El concepte de salut integral que nosaltres defensem ,és un concepte global que abraça el que mengem, el que pensem i el que fem. 

No poden considerar la salut com una parcel·la aïllada de la resta.

 És per això que té sentit de dir que: "soms el que mengem" i amb conseqüència l'alimentació afecta de manera directa el nostre estat de salut.

L'alimentació és un acte voluntari que ve condicionat per moltes circumstàncies.: el lloc que vivim, els costums, els gustos, la família, etc.

La nutrició és un procés involuntari i començaria un cop els aliments han arribat a l'interior del nostre cos i consisteix en la transformació de la matèria ingerida per convertir-la en energia o manteniment de les estructures corporals. La nutrició doncs és el procés biològic i bioquímic pel qual els organismes, les persones en el nostre cas, assimilen els aliments sòlits i líquids.

Som el que mengem

Podem veure que l'alimentació varia en funció el lloc on visquem.

La nutrició per contra és un procés involuntari i comença un cop els aliments han arribat a l'interior del nostre cos i consisteix en la transformació de la matèria ingerida per convertir-la en energia o manteniment o desenvolupament de les estructures corporals. 

La nutrició doncs és el procés biològic i bioquímic pel qual els organismes, les persones en el nostre cas, assimilen els aliments sòlids i líquids.

En aquest sentit, la dieta pot ser definida com la forma en què una persona s'alimenta habitualment: classe, quantitat i distribució dels aliments que menja al llarg del dia, setmana, etc. Perquè una dieta sigui apropiada, és necessari que contingui tots els nutrients i que aquests es presentin en unes proporcions definides.

Tenint present els conceptes d'alimentació i de nutrició i dieta, definiríem una dieta saludable com aquella que:"aprovisiona el cos de tots aquells aliments que li seran necessaris per mantenir una nutrició adequada a les circumstàncies de l'individu"

Ens calen doncs els aliments justos i necessaris. Els que sobrin, hem de ser conscients que sobren! Per contra si ens falten nutrients , caldrà prendre les mesures correctores adients. 

L'assessorament dietètic i nutricional avaluarà la idoneïtat de l'alimentació i proposarà les recomanacions i millores per tal de garantir l'equilibri nutricional Alhora que ajustarà la balança energètica per tal de corregir els desequilibris que poden portar l'organisme a la coneguda com, resistència a l'acció de la insulina, que pot predisposar al cos al sobrepès o una tendència a patir malalties cardiovascular as i diabetis.

Si tens algun dels problemes següents:

  • Sobrepès
  • Diabetis tipus 1
  • Diabetis tipus 2
  • Hipertensió
  • Colesterol/Triglicèrids
  • Problemes digestius

Pots demanar-nos hora i t'ajudarem a millorar la teva alimentació i corregir els desequilibris nutricionals.

Demana hora aquí
Ens pots trucar al
972 270 241
Ens pots contactar per Whatsapp al
680 904 876
O escriu-nos un correu a
sans@farmacialasans.com
crossmenuchevron-right