No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

Anàlisi Vitamina D

La vitamina D és una vitamina liposoluble, que té moltes funcions en el cos, es considera que està implicada en més de noranta funcions, la principal és d'ajudar el cos a absorbir el calci, que és un dels minerals essencials per a la formació normal dels ossos.

També té un paper indispensable en el manteniment dels òrgans i en l'equilibri del sistema immunitari

El seu dèficit està relacionat amb osteoporosi, sistema immunitari feble, hipertensió, Alzheimer, diversos tipus de càncer, entre altres malalties.

En la farmàcia realitzem un test mitjançant una petita punxada en un dit i en la petita mostra de sang obtinguda determinem els nivells de vitamina D, i així d'una forma ràpida i còmoda podem determinar els nivells de vitamina en sang i descartar la seva deficiència.

Aquesta tècnica permet controla els nivells de la vitamina D en qualsevol moment del dia i prendre les accions correctores pertinents en pocs minuts.

************************************

EN QUÈ CONSISTEIX EL TEST/

Si sospites d'un possible dèficit de vitamina D o bé, ja has estat diagnosticat i estàs en tractament, es poden controlar els nivells d'aquesta vitamina mitjançant una anàlisi de sang.

A la farmàcia disposem d'un test ràpid en sang capil·lar mitjançant una peita punxada en el dit, que ens permet determinar de forma qualitativa els nivells de vitamina D.

RESULTATS/

Els resultats es lliuren en menys de 10minuts.

Existeixen tres possibles resultats:

Deficient: ≤10 ng/ml

Insuficient: 10-30 ng/ml

Suficient: 30-100 ng/ml

Un cop obtingut el resultat i en cas En el cas de ser insuficient recomanarem la suplementació amb vitamina D per a cobrir el dèficit o bé l'exposició solar amb màxima precaució i pautes específiques per anar augmentant els minuts de sol sense perjudicar la salut de la pell .

Estimarem també el temps mínim en què cal prendre el suplement, farem unes recomanacions higiènic/dietètiques i et proposarem un nou control passats uns mesos.

******************************************************************

Vols conèixer els teus nivells de Vitamina D ?

Demana hora aquí
Ens pots trucar al
972 270 241
Ens pots contactar per Whatsapp al
680 904 876
O escriu-nos un correu a
sans@farmacialasans.com
crossmenuchevron-right