No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

Colesterol total

Què és el colesterol?

El colesterol és una substància semblant al greix que es troba en totes les cèl·lules del cos.

El fetge produeix colesterol i també es troba en alguns aliments, com la carn i els productes lactis. El cos necessita una mica de colesterol per a funcionar bé. A més, a partir d'ell es formen algunes hormones, com les sexuals i les tiroidals. La sang el transporta des de l'intestí o des del fetge fins als òrgans, que el necessitaran per a desenvolupar les seves funcions adequadament.

El problema està quan les xifres de colesterol són molt elevades, ja que juntament amb la hipertensió, l'obesitat i la diabetis, és un dels factors més importants de risc cardiovascular. I això es tradueix en una major probabilitat de sofrir per exemple un infart agut de miocardi, que és la primera causa de mort entre la població espanyola.

Conèixer els nivells de colesterol total és important per a saber si tens risc de patir malalties cardiovasculars.

Si determinem que el teu nivell és alt, fora bo que féssim una anàlisi complementari per a conèixer quina proporció tens de colesterol bo (*HDL) o de colesterol dolent (*LDL)

Si estàs interessat en conèixer aquest valor, passa per la farmàcia, ho parlem i amb una sola gota de sang i en  tan sols 5 minuts tindrem el resultat.

Demana hora aquí
Ens pots trucar al
972 270 241
Ens pots contactar per Whatsapp al
680 904 876
O escriu-nos un correu a
sans@farmacialasans.com
crossmenuchevron-right