No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

Salut integrativa

Qué es la  salud integrativa?

La salut integrativa considera a cada persona com una  unitat de cos, ment, estats emocionals, patrons de  relació  amb l'entorn familiar, social i fins i tot geogràfic.

 Cal considerar  la salut com un tot.

Si parléssim d'un cub, cal mirar totes les cares, no sols una, si només en mirem una difícilment podem saber quines i com són les altres cares del cub. Podem tractar i molt sovint ho fem, un símptome, per exemple un mal de cap... prenem un paracetamol i punt final. No hem anat a l'arrel del problema sols, hem atacat el senyal. 

És com si el bomber centres la seva feina en atacar el fum i deixes de banda atacar el foc que en és en realitat l'origen del problema L'enfocament integratiu ens ensenya que no podem tractar el dolor d'una part del cos, sense tenir present la resta del cos i la resta del que ens envolta.

És un nou model d'atenció, que uneix la medicina convencional amb la complementària o natural per a obtenir millors resultats en les patologies i en la salut de les persones.

La medicina integrativa fa partícip actiu a la persona del procés de prevenció i millora de la seva salut. Cal la implicació activa de la persona afectada.

El concepte de salut integrativa agafa especial rellevància en el tractament de problemes crònics que puguin afectar a persones grans .

 En aquest punt és on els tractaments complementaris permeten arribar on no ha arribat la medicina convencional. La medicina integrativa sorgeix com una resposta a una necessitat social i un problema de salut generalitzat: la cronicitat d'unes certes patologies que augmenta de manera exponencial a partir dels 65 anys. En una societat amb un nombre elevat de persones majors i longeves, els especialistes de la medicina integrativa ofereixen a aquests pacients tractaments complementaris a la medicina tradicional que els permeten reduir els efectes secundaris dels medicaments i millorar la seva qualitat de vida.

SÍNTESI

La medicina integrativa és  un nou enfocament  que estudia a la persona de manera global sumant a la medicina convencional altres tècniques segures i eficaces, seguint el principi de precaució.

Se centra a analitzar i tractar la causa del problema de salut sempre que sigui possible.

 Requereix un pacient proactiu, que participi del seu procés de millora o curació i posa l'accent principalment en les modificacions dels hàbits de vida: cura de l'alimentació, exercici adequat, estil de vida i benestar i en la prevenció.

  • Ets un diabètic tipus 2 i estàs cansat/cansada de tenir el sucre descontrolat?
  • Tens problemes de pell sensible, atòpica o amb psoriasis?
  • Fa temps que et fan mal les articulacions?
  • Vas malament de ventre o tens el ventre inflat?
  • Vols perdre algun quilo i ja has provat cinquanta dietes i cap ha funcionat?

Vols que donem un enfocament integratiu a la teva patologia.

Demana hora aquí
Ens pots trucar al
972 270 241
Ens pots contactar per Whatsapp al
680 904 876
O escriu-nos un correu a
sans@farmacialasans.com
crossmenuchevron-right