No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

Glucosa

La glucosa es una peça clau per mantenir el nostre cos en funcionament podríem dir que es la gasolina  que ens permet mantenir els motors en marxa, no obstant un excés de glucosa ens fa pensar que alguna cosa no va bé i ens cal parlar ho amb el metge per tal de que entre ell i tu hi poseu remei. 

És per això que conèixer els nivells de glucosa (sucre com popularment es coneix)es de vital importància per saber si estem en risc de patir diabetis (usualment la denominada diabetis tipus 2).

El análisis es rapid, es pot fer a qualsevol hora del dia. En funció dels resultats es pot aconsellar repetir ho un altre dia en dejú o fer ne una de nova prova per confirmar resultats o en el seu cas aconsellar fer unes altres proves complementàries per tal d’avaluar altres paràmetres que podrien donar un perfil més complet: Hemoglobina glicosilada/ Perfil Lipidic/

Si dona resultat alterats us informarem, primer de tot tranquilitzar vos en el sentit de que no es cap tragedia pero si cal prendre tot un seguit de mesures correctores i fer ne un seguiment dels valors .

Aquesta prova té interès per la població en general pero seria bo fer la en familiars de persones diabètiques.

Demana hora aquí
Ens pots trucar al
972 270 241
Ens pots contactar per Whatsapp al
680 904 876
O escriu-nos un correu a
sans@farmacialasans.com
crossmenuchevron-right