No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

Somriure sovint és la millor medicina…

Estic compromesa en tenir cura de la salut i el benestar dels nostres clients. Aquesta és la meva professió i també una vocació. De vegades les solucions queden molt lluny de les meves capacitats, però el meu compromís és fer el possible per apropar-nos-hi. Entenc la salut com un concepte global que va molt més enllà de la salut individual i abasta la salut social i de la terra que ens envolta.

M'encanta el contacte amb la naturalesa i alguna vegada em podeu trobar cuidant l'hort o fent esport a l'aire lliure. Quan puc m'escapo al País Basc.

Farmacèutica especialitzada en Psiconeuroinmunologia (PNI)

Clara

Pel benestar del demà cal viure l'avui saludablement.

El cos humà i especialment el cervell és una màquina molt complexa i encara no en coneixem el funcionament d'algun dels mecanismes. Pel seu bon funcionament cal mantenir un equilibri i evitar així els desajustos. Conèixer el cos és una ciència que m'apassiona.

M'agradaria que la meva filla visqués en un món més sa i més saludable.

Sylvia

Les cadires volaven, murmurant secrets a les llunes de formatge, mentre els rellotges cantaven cançons de gelatina sota un cel de melmelada. Un peix amb ulleres de sol tocava el piano en una biblioteca plena d'arbres que llegien llibres de màgia inversa. El vent portava melodies de paraigües oberts que ballaven claqué sobre núvols de cotó.

En un racó, un gat amb botes de pluja debatia filosofia amb un cactus aficionat a l'òpera, tot esperant que la pluja de xocolata comencés, prometent un festival de papallones parlants que recitaven poesia d'aventures en mons de purpurina i somnis de sabates voladores.

Soraya/

És saludable de viure el present com un autèntic present.

M'agradaria aportar el meu granet de sorra per tal que tots visquéssim en un món més sa. On la salut fos un bé a l'abast de tothom on els odis i les guerres no existissin... Segurament i tal com van les coses en el nostre planeta, estic parlant d'una utopia. Sé que és així, però malgrat tot, és el que m'agradaria i en el meu cas jo vull aportar-hi el meu granet de sorra. Som-hi!

Algun dia tornaré a anar al gimnàs, millorar el meu anglès i viatjar pel món.

Aishatu

La prevenció és la millor medicació

Sóc de les que penso que la millor medicina és la que no cal prendre i és per això que crec que la prevenció és molt millor que el tractament. Tenir cura del mateix cos, menjar sa, dormir bé, fer una mica d'exercici i estimar en el sentit més ampli de la paraula, són les millors medicines.

Molt contenta dels meus fills i buscant sempre alguna excusa per anar a la casa de Joanetes.

Farmacèutica especialitzada en dermocosmètica

Irene

Contacta LaSans/

Gràcies pel teu interès en la farmàcia LaSans.

Si necessites ajuda, si us plau, emplena el formulari i afegeix comentaris i/o dubtes o preguntes que puguis tenir.

La informació serà enviada directament a les nostres farmacèutiques, que et donarà resposta el més ràpid possible.

També ens pots trucar o enviar-nos un correu electrònic.

Amb qui vols parlar?

Omple el formulari

"*" indicates required fields

Opcional
crossmenuchevron-right