No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

Deshabituació tabàquica

L'Organització Mundial de la Salut (OMS) defineix com a fumador a tot individu que fumi diàriament durant l'últim mes, almenys un cigarret. El tabaquisme és la primera causa de mort evitable als països industrialitzats així com un dels principals problemes de salut pública. Provoca en el món més de quatre milions de morts evitables a l'any, a Espanya 60.000. Ha de ser considerat com un trastorn addictiu, una drogodependència, sent la principal substància addictiva la nicotina, que produeix ràpidament dependència tant física com psíquica. 

Els seus efectes són devastadors, des de l'augment de càncers (pulmó, estómac, esòfag, etc.), passant per la malaltia pulmonar obstructiva crònica (EPOC), així com malalties coronàries, vasculars perifèriques i cerebrals. 

Existeixen diferents tractaments per a la deshabituació; entre els farmacològics es troben, la teràpia substitutiva de nicotina.Però cal destacar, la importància que té que aquest tractament farmacològic vagi acompanyat d'un desig del mateix pacient a abandonar l'hàbit tabàquic. 

Considerant totes aquestes qüestions, a la farmàcia LaSans oferim aquest servei i tenim personal format i amb experiència per dur a terme la tasca d'assessorament d'aquells que desitgen acabar amb aquest hàbit, proposant aquells tractaments que no requereixen recepta mèdica o fer el reforçament de les pautes i seguiment d'aquells tractaments establerts pel metge.

La deshabituació tabàquica és un procés que contempla diverses etapes en les quals la intervenció del personal qualificat i amb experiència pot augmentar l'efectivitat del procés. És per això que hem creat un servei especialitzat de deshabituació tabàquica amb eines que permeten avaluar al fumador, consensuar objectius i mesurar resultats alhora que oferir suport conductual i de seguiment per a evitar recaigudes.

Si ens sol·licites ajuda el primer que farem és asseure'ns, parlem i tot seguit ens contestaràs un qüestionari conegut com a test de Fargerström. Mitjançant una sèrie de preguntes valorarem el teu grau d'addició al tabac així com les ganes "reals" que tens de deixar de fumar.

En funció dels resultats valorarem quina de les teràpies pot ser d'utilitat en el teu cas. I t'oferirem suport de seguiment de manera que t'acompanyarem en el viatge cap a una vida sense fum.

Pensa-t'ho, però tu ja en saps la resposta: fumar mata.

Fes un pas endavant! 

No estaràs sol nosaltres,t'ajudarem.

Fes-ho per tu.

Fes-ho pels teus.

Inicia el camí cap a un món sense fum en els teus pulmons.

Vols deixar de fumar?

Vols que en parlem?

Demana hora aquí
Ens pots trucar al
972 270 241
Ens pots contactar per Whatsapp al
680 904 876
O escriu-nos un correu a
sans@farmacialasans.com
crossmenuchevron-right