No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

( 1 )

Què

Soms farmacèutics de professió i de vocació. De manera que el nostre QUE/ va molt lligat al món de l'oficina de farmàcia.
La farmàcia és un espai de salut, però ens agradaria que a laSans et sentissis com a casa teva.
Ens dediquem a la dispensació de medicaments prescrits pel metge i a la prescripció d'especialitats de consell farmacèutic. També t'oferim tot un ventall de serveis que giran al voltant de la salut de manera que tot això ens permet tenir una visió global i oferir-te un ventall de propostes per tal de millorar la teva salut i el teu benestar.
( 2 )

Qui

Sans és el cognom del titular, però LaSans la conformen un equip de persones amb diferents perfils professionals, en la que tots tenim com a objectiu cuidar de la salut dels nostres clients.
( 3 )

Com

Tenim la farmàcia equipada amb les darreres tecnologies pel que fa a la gestió dels medicaments i a la seva dispensació, però això per a nosaltres no és important, el que per nosaltres és de vital importància és buscar en cada dispensació el tracte humà. Pensem que darrere de cada medicament i de cada patologia hi ha una persona amb els seus valors i amb les seves circumstàncies. Possiblement està a la farmàcia per una molèstia, petita o gran i que per part nostre és de vital importància d'atendre-la amb la màxima empatia i buscant sempre una aproximació humana que va més enllà de la simple dispensació. Ens agrada dir que no volem tenir clients, sinó que el que ens agradaria tenir amics que ens donen la seva confiança per ajudar-los a tenir cura de la seva salut.
( 4 )

Perquè

Tots tenim un propòsit a la vida, tant en el terreny particular com en el professional. Alguns parlant dels valors o de la missió de l'empresa. Quina raó de ser tenim?, perquè fem el que fem i com ho fem?, quin sentit té la nostra feina?, que aportem a la societat? Nosaltres d'això en diguem PROPÒSIT. I el nostre no és un altre que:
"Contribuir a millorar la salut de les persones per tal que junts visquem en un món millor".
crossmenuchevron-right