No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

Posem Arracades

Sabem que posar una arrecada es una cosa important per a la persona i que en el seu cas la portara durant molts anys i fins i tot tota la vida, és per això que ens pendrem tot el temps que faci falta per asesorala i junts trobar el punt optim i l’arrecada mes adequada i alhora l’ informarem en tot moment a  de les mesures higièniques que caldra dur a terme per una bon resultat

Posem arracades, lòbul de l’orella i el nas. Fem servir la tècnica de pistola d’incisio i arracades estèrils i hipoalergiques. La técnica es rápida higiénica i prácticament indolora. Treballem amb materials de la marca Studex que es una garantia a nivell mundial de qualitat .

Podem fer ho a bebes i a persones adultes. En el cas de menors cal que vinguin acompanyats de pares o tutors o en el seu cas que portin el document de consentiment que els oferirem per omplir.

Si tens qualsevol pregunta, no dubtis vina i ho aclarim….ens agradra, si es el teu gust , que lluexis una bonica arrecada i ens encanta de haberla posat nosaltres.

Compte amb nosaltres i amb la nostre experiencia.

Demana hora aquí
Ens pots trucar al
972 270 241
Ens pots contactar per Whatsapp al
680 904 876
O escriu-nos un correu a
sans@farmacialasans.com
crossmenuchevron-right