No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

Lactibiane Tolerance 30 Càpsules

Fórmula amb ferments làctics per a donar suport al normal funcionament del sistema digestiu.

Formulació i propietats

Lactibiane Tolerance és un complement alimentós dissenyat a base de ferments lactis, que brinda 5 ceps microbiòtics que col·laboren amb la salut del sistema digestiu i intestinal. La seva càpsula és d'origen vegetal i no conté gluten, per la qual cosa és apte per a celíacs. A més, encara que és un fermento lacti, aquest producte no conté proteïnes de la llet de vaca. Pel que individus intolerants a la lactosa podran usar-ho sense cap problema. Els ceps estan vius, però passen per un procés d'assecament o liofilització per a una major eficàcia. La càpsula es pot obrir i diluir el seu contingut en un got d'aigua.

Duració

Els complements alimentosos no han d'usar-se com a substituts d'una dieta equilibrada ni d'una manera de vida sa. No superar la dosi recomanada. Mantenir fora de l'abast dels nens més petits.

Pensat per

Aquest complement alimentós està indicat per a tot aquell que el necessiti, incloent des d'adults de tots dos sexes, com a nens i adolescents. Ideal per a ajudar a mantenir una microbiota saludable en tot moment. Fins i tot pot ser usat per dones embarassades o en període de lactància

Mode d’ús

Prendre 1 càpsula al dia. Ingerir amb un gran got d'aigua al matí en dejú o abans del menjar.

Ingredients

Per 1 càpsula: Fermentos làctics ...........10.100 milions UFC Conté 5 ceps microbiòtics específiques: > Bifidobacterium lactis LA 303 > Lactobacillus acidophilus LA 201 > Lactobacillus plantarum LA 301 > Lactobacillus salivarius LA 302 > Bifidobacterium lactis LA 304 Altres ingredients: Agents de càrrega: midó de blat de moro. Càpsula d'origen vegetal. antiaglomerants: estearato de magnesi.

Ajuda a mantenir una microbiota saludable en tot moment.

Redueix els malestars intestinals com la inflor i a regular el trànsit.

En casos d'alternança de diarrea-restrenyiment

També et pot interessar/

crossmenuchevron-right