No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

farmacia-web-SORTEIGBé, si has arribat fins aquí, segurament ja hauràs vist que tenim una nova pàgina web. I per que s'assabenti tot el món volem que ens ajudis a difondre-ho, per tant, et demanem que comparteixis la imatge del Facebook i a més, fer un comentari de la fotografia. Entre tots els participants sortejarem un lot de productes Ecoceutics.

Realitzarem el sorteig a través de xarxes socials el dijous 12 de març. 

Esperem la vostra col·laboració i que us agradi la nova pàgina i sobretot, i més important que la trobeu pràctica i interessant per, de tant en quan,  fer-hi un cop d'ull.

Fa casi 3 anys que vam començar amb el projecte de tenir una pàgina web. Els començaments són difícils i no sempre és fàcil  ser visible en un món tant enorme com és Internet. Amb aquesta renovació fem un pas més per a consolidar-nos amb aquest blog-web i la constància en xarxes socials.

Vull acabar aquest petit escrit simplement donant les gràcies a tots els que feu possible per donar-nos força per seguir endavant i seguir confiant en tenir la Farmàcia Sans també a Internet.

 

 

crossmenuchevron-right