No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

🌸 Aquest servei està dirigit a tothom, però especialment a dones en la menopausa i aprop, així com també als homes. L'osteoporosi no és una malaltia exclusiva de les dones, i és important que tots estiguem informats i prenguem mesures preventives. 🌟⁣

És essencial comprendre la importància de mantenir ossos forts i saludables per a una vida plena. 💪🦴⁣

💡 Per què és important controlar l'osteoporosi? La nostra estructura òssia és fonamental per a la nostra mobilitat i qualitat de vida. Quan els ossos es debiliten, augmenta el risc de fractures i altres complicacions que poden limitar la nostra autonomia. És millor prevenir que lamentar! 🚫🦴⁣

🔬 Amb el nostre servei de control de l'osteoporosi, tindreu accés a proves de densitometria òssia, una tècnica avançada que mesura la densitat dels vostres ossos. Això ens ajudarà a avaluar el vostre risc individual i prendre mesures preventives adaptades a les vostres necessitats. 📊🩺⁣

⁣🌱 A més de les proves, us oferirem assessorament personalitzat sobre l'estil de vida saludable, incloent-hi una dieta equilibrada rica en calci i vitamina D, l'exercici adequat i altres estratègies per millorar la salut dels ossos. 💚🥦⁣

⁣🌟 No importa la vostra edat, mai és massa tard per prendre consciència i començar a cuidar de la vostra salut òssia. Amb el nostre servei de control de l'osteoporosi, estarem al vostre costat per ajudar-vos a mantenir ossos forts i prevenir complicacions futures. 💪🏋️‍♀️⁣

Vols mes informació? Ens pot trucar o enviar un wp al movil 680904876.

Els polls són insectes parasitaris que viuen entre els cabells de les persones i s'alimenten de la seva sang. Són de color grisenc, sense ales, fan uns dos mil·límetres de longitud i sobreviuen fins a trenta dies en una persona. Els ous, o llémenes, són blancs i encara més petits, gairebé com una escama de caspa, i romanen més de dues setmanes. Són més fàcils de detectar en la línia del coll i darrere de les orelles.
Els polls són molt contagiosos i es reprodueixen ràpidament: cada femella posa entre cent i tres-cents ous que estan fortament adherits a la base del cabell. L'ou s'incuba entre set i deu dies i després es desenvolupa la larva. El contacte proper o l'ús compartit d'efectes personals, com ara barrets o raspalls per al cabell, implica un risc de contagi. Els nens d'onze a tretze anys i les seves famílies adquireixen polls amb més freqüència (sense que això indiqui una manca d'higiene personal).

Transmissió

Els polls no salten ni volen, sinó que passen d'un cap a l'altre per contacte dels cabells. Això pot succeir en condicions d'estreta convivència, com és el cas de les llars, les escoles i les guarderies. També s'encomanen per l'intercanvi de pintes, raspalls, guarniments per al cap, gorres, bufandes, tovalloles, mocadors, etc. La transmissió és possible mentre hi hagi polls vius en la persona infestada o en els seus accessoris i fins que s'hagin eliminat totes les llémenes.
Els polls es poden difondre fàcilment entre les persones. Només la seva presència en una d'elles és un perill de contagi per als qui l'envolten, sobretot per als familiars i altres persones que conviuen amb la persona afectada i per als contactes escolars.

Símptomes

El símptoma més característic és la picor intensa del cuir cabellut per la irritació que la saliva de l'insecte causa a la petita ferida de la picada. També ho són les petites lesions de les picades, que posteriorment es poden infectar i supurar, o la irritació, que pot ser tan intensa que, en gratar-se, es poden produir pelades a la pell i infeccions bacterianes.

Diagnòstic

El primer que es nota quan es tenen polls és una picor persistent al cap. S'ha de comprovar la presència de llémenes enganxades a la base dels cabells o bé, més rarament, es poden identificar els polls vius. És possible veure'ls directament, però és millor utilitzar una lupa i efectuar l'exploració amb bona il·luminació.
S'han d'apartar els cabells cap a baix, en seccions molt petites fins al cuir cabellut, buscant tant els polls que es mouen com els ous. Es recomana revisar-los uns dos cops per setmana, preferentment darrere les orelles i al clatell.
De vegades les llémenes es confonen amb la caspa i les escames seborreiques, però ambdues formacions no estan adherides als cabells i es treuen fàcilment. A més, la caspa no té la brillantor nacrada de les llémenes.

Tractament

El tractament es recomana fins i tot si només es troba una llémena. Es basa a aplicar, al més aviat possible, un preparat insecticida (millors locions o cremes que no pas xampús). Els que contenen permetrina a l'1% generalment funcionen bé i es poden comprar sense necessitat de recepta mèdica.
Cal seguir estrictament les instruccions perquè s'haurà de repetir el tractament més d'una vegada per tal de matar els polls nous que han sortit dels ous.
Per eliminar les llémenes es poden esbandir els cabells amb una barreja d'aigua i vinagre, i després passar una pinta amb les pues molt fines, tot i que és millor treure-les amb els dits. Aquesta barreja no elimina totes les llémenes i en resta viu un percentatge gens menyspreable.
És important que, a les escoles, tots els alumnes parasitats siguin tractats simultàniament, perquè es poden produir contagis entre els infants afectats encara no tractats i els ja tractats. Els no parasitats no s'han de tractar. Els familiars afectats s'han de tractar simultàniament, ja que si no poden contagiar els infants sans i, d'aquesta manera, disseminar els polls a l'escola. És recomanable que els alumnes afectats no assisteixin a l'escola fins que no hagin acabat el tractament i hagin eliminat totes les llémenes. Durant la setmana posterior a l'inici del tractament, cada dia s'han de revisar els cabells i treure les llémenes que puguin quedar. En cas contrari, el tractament no haurà estat efectiu.
Els polls viuen exclusivament en les persones. Són innecessàries certes mesures com netejar mobles o locals i, per tant, no s'ha de tancar l'escola on s'han produït casos.
Cal visitar el metge o la metgessa si els símptomes continuen després del tractament genèric o si hi ha àrees de la pell envermellides o sensibles, cosa que podria significar una infecció.

Prevenció

Les mesures preventives consisteixen en el raspallat i pentinat acurats dels cabells, dos o tres cops al dia. Només s'han d'utilitzar les pintes, els raspalls, les gorres i altres objectes propis, i s'han de netejar de manera adequada, especialment en casos de pediculosi (els raspalls i les pintes s'han de rentar amb el mateix preparat antiparasitari i els articles de roba amb aigua molt calenta).
Com a mesura higiènica general, s'haurà de rentar el cap amb aigua i sabó dos o tres cops per setmana, com a mínim. L'ús preventiu de productes insecticides no es recomana en persones no parasitades.
Si alguna persona descobreix que té polls, és necessari que ho comuniqui al seu entorn perquè comprovin si també en tenen i extremin les mesures preventives. Aquesta informació ha estat elaborada fent servir com a font d'informació d'aquesta pàgina.

Si creus que el teu fill o filla o fins i tot tu, pots estar infectat vine a la farmàcia que tenim mitjans tècnics per descobrir-los i alhora oferir té el tractament més adient.

El concepte de salut integral que nosaltres defensem ,és un concepte global que abraça el que mengem, el que pensem i el que fem. 

No poden considerar la salut com una parcel·la aïllada de la resta.

 És per això que té sentit de dir que: "soms el que mengem" i amb conseqüència l'alimentació afecta de manera directa el nostre estat de salut.

L'alimentació és un acte voluntari que ve condicionat per moltes circumstàncies.: el lloc que vivim, els costums, els gustos, la família, etc.

La nutrició és un procés involuntari i començaria un cop els aliments han arribat a l'interior del nostre cos i consisteix en la transformació de la matèria ingerida per convertir-la en energia o manteniment de les estructures corporals. La nutrició doncs és el procés biològic i bioquímic pel qual els organismes, les persones en el nostre cas, assimilen els aliments sòlits i líquids.

Som el que mengem

Podem veure que l'alimentació varia en funció el lloc on visquem.

La nutrició per contra és un procés involuntari i comença un cop els aliments han arribat a l'interior del nostre cos i consisteix en la transformació de la matèria ingerida per convertir-la en energia o manteniment o desenvolupament de les estructures corporals. 

La nutrició doncs és el procés biològic i bioquímic pel qual els organismes, les persones en el nostre cas, assimilen els aliments sòlids i líquids.

En aquest sentit, la dieta pot ser definida com la forma en què una persona s'alimenta habitualment: classe, quantitat i distribució dels aliments que menja al llarg del dia, setmana, etc. Perquè una dieta sigui apropiada, és necessari que contingui tots els nutrients i que aquests es presentin en unes proporcions definides.

Tenint present els conceptes d'alimentació i de nutrició i dieta, definiríem una dieta saludable com aquella que:"aprovisiona el cos de tots aquells aliments que li seran necessaris per mantenir una nutrició adequada a les circumstàncies de l'individu"

Ens calen doncs els aliments justos i necessaris. Els que sobrin, hem de ser conscients que sobren! Per contra si ens falten nutrients , caldrà prendre les mesures correctores adients. 

L'assessorament dietètic i nutricional avaluarà la idoneïtat de l'alimentació i proposarà les recomanacions i millores per tal de garantir l'equilibri nutricional Alhora que ajustarà la balança energètica per tal de corregir els desequilibris que poden portar l'organisme a la coneguda com, resistència a l'acció de la insulina, que pot predisposar al cos al sobrepès o una tendència a patir malalties cardiovascular as i diabetis.

Si tens algun dels problemes següents:

Pots demanar-nos hora i t'ajudarem a millorar la teva alimentació i corregir els desequilibris nutricionals.

Si ets una persona que prens molts de medicaments o ets cuidador o familiar d'una persona polimedicada o amb pautes de medicació complexes, la gestió de la medicació es una tasca feixuga i pot donar pas a errors. Si estàs en aquesta situació, ens pots encarregar aquesta feina a nosaltres.

 Et podem fer la feina de preparar la medicació mitjançant uns pràctics blísters, on d'una forma molt entenedora tindràs la medicació per dies i per hores.Tenim personal preparat i acreditat per dur a terme aquesta feina Amb aquest sistema, serà molt més fàcil seguir el tractament prescrit, reduint els errors i evitant els típics problemes en la manipulació i conservació dels medicaments i evitant alhora a les confusions i intoxicacions involuntàries.Això forma part d'un servei més ampli, que implica una tasca professional que va molt més enllà de la pura acció mecànica de preparació dels receptacles dels medicaments i comporta un estudi de possibles interaccions i/o duplicacions en la medicació i en el seu cas pot arribar a fer arribar al metge responsable de la pauta possibles anomalies detectades en el pla de medicació.Si ens vols confiar la preparació de la medicació teva o d'un teu familiar o si creus que et podem ajudar no dubteu a preguntar-nos pel servei i et concretarem com ho fem.

Qué es la  salud integrativa?

La salut integrativa considera a cada persona com una  unitat de cos, ment, estats emocionals, patrons de  relació  amb l'entorn familiar, social i fins i tot geogràfic.

 Cal considerar  la salut com un tot.

Si parléssim d'un cub, cal mirar totes les cares, no sols una, si només en mirem una difícilment podem saber quines i com són les altres cares del cub. Podem tractar i molt sovint ho fem, un símptome, per exemple un mal de cap... prenem un paracetamol i punt final. No hem anat a l'arrel del problema sols, hem atacat el senyal. 

És com si el bomber centres la seva feina en atacar el fum i deixes de banda atacar el foc que en és en realitat l'origen del problema L'enfocament integratiu ens ensenya que no podem tractar el dolor d'una part del cos, sense tenir present la resta del cos i la resta del que ens envolta.

És un nou model d'atenció, que uneix la medicina convencional amb la complementària o natural per a obtenir millors resultats en les patologies i en la salut de les persones.

La medicina integrativa fa partícip actiu a la persona del procés de prevenció i millora de la seva salut. Cal la implicació activa de la persona afectada.

El concepte de salut integrativa agafa especial rellevància en el tractament de problemes crònics que puguin afectar a persones grans .

 En aquest punt és on els tractaments complementaris permeten arribar on no ha arribat la medicina convencional. La medicina integrativa sorgeix com una resposta a una necessitat social i un problema de salut generalitzat: la cronicitat d'unes certes patologies que augmenta de manera exponencial a partir dels 65 anys. En una societat amb un nombre elevat de persones majors i longeves, els especialistes de la medicina integrativa ofereixen a aquests pacients tractaments complementaris a la medicina tradicional que els permeten reduir els efectes secundaris dels medicaments i millorar la seva qualitat de vida.

SÍNTESI

La medicina integrativa és  un nou enfocament  que estudia a la persona de manera global sumant a la medicina convencional altres tècniques segures i eficaces, seguint el principi de precaució.

Se centra a analitzar i tractar la causa del problema de salut sempre que sigui possible.

 Requereix un pacient proactiu, que participi del seu procés de millora o curació i posa l'accent principalment en les modificacions dels hàbits de vida: cura de l'alimentació, exercici adequat, estil de vida i benestar i en la prevenció.

Vols que donem un enfocament integratiu a la teva patologia.

Sabem que posar una arrecada es una cosa important per a la persona i que en el seu cas la portara durant molts anys i fins i tot tota la vida, és per això que ens pendrem tot el temps que faci falta per asesorala i junts trobar el punt optim i l’arrecada mes adequada i alhora l’ informarem en tot moment a  de les mesures higièniques que caldra dur a terme per una bon resultat

Posem arracades, lòbul de l’orella i el nas. Fem servir la tècnica de pistola d’incisio i arracades estèrils i hipoalergiques. La técnica es rápida higiénica i prácticament indolora. Treballem amb materials de la marca Studex que es una garantia a nivell mundial de qualitat .

Podem fer ho a bebes i a persones adultes. En el cas de menors cal que vinguin acompanyats de pares o tutors o en el seu cas que portin el document de consentiment que els oferirem per omplir.

Si tens qualsevol pregunta, no dubtis vina i ho aclarim….ens agradra, si es el teu gust , que lluexis una bonica arrecada i ens encanta de haberla posat nosaltres.

Compte amb nosaltres i amb la nostre experiencia.

Determinades vegades els especialistes prescriuen preparats individuals en unes concentracions o en unes composicions que no estan comercialitzades com a tals, i en aquest punt és on intervenim nosaltres i podem preparar la medicació ajustada a la prescripció.Per fer-ho possible, disposem d'un laboratori de formulació equipat i adaptat a la normativa de les Normes de Correcta Elaboració de Fórmules Magistrals i Preparats Oficinals.Si el teu especialista et prescriu una fórmula, ja sigui un champú, una crema, unes càpsules o un xarop, compte amb nosaltres tenim l'equipament i l'experiència per fer el teu preparat.

L'Organització Mundial de la Salut (OMS) defineix com a fumador a tot individu que fumi diàriament durant l'últim mes, almenys un cigarret. El tabaquisme és la primera causa de mort evitable als països industrialitzats així com un dels principals problemes de salut pública. Provoca en el món més de quatre milions de morts evitables a l'any, a Espanya 60.000. Ha de ser considerat com un trastorn addictiu, una drogodependència, sent la principal substància addictiva la nicotina, que produeix ràpidament dependència tant física com psíquica. 

Els seus efectes són devastadors, des de l'augment de càncers (pulmó, estómac, esòfag, etc.), passant per la malaltia pulmonar obstructiva crònica (EPOC), així com malalties coronàries, vasculars perifèriques i cerebrals. 

Existeixen diferents tractaments per a la deshabituació; entre els farmacològics es troben, la teràpia substitutiva de nicotina.Però cal destacar, la importància que té que aquest tractament farmacològic vagi acompanyat d'un desig del mateix pacient a abandonar l'hàbit tabàquic. 

Considerant totes aquestes qüestions, a la farmàcia LaSans oferim aquest servei i tenim personal format i amb experiència per dur a terme la tasca d'assessorament d'aquells que desitgen acabar amb aquest hàbit, proposant aquells tractaments que no requereixen recepta mèdica o fer el reforçament de les pautes i seguiment d'aquells tractaments establerts pel metge.

La deshabituació tabàquica és un procés que contempla diverses etapes en les quals la intervenció del personal qualificat i amb experiència pot augmentar l'efectivitat del procés. És per això que hem creat un servei especialitzat de deshabituació tabàquica amb eines que permeten avaluar al fumador, consensuar objectius i mesurar resultats alhora que oferir suport conductual i de seguiment per a evitar recaigudes.

Si ens sol·licites ajuda el primer que farem és asseure'ns, parlem i tot seguit ens contestaràs un qüestionari conegut com a test de Fargerström. Mitjançant una sèrie de preguntes valorarem el teu grau d'addició al tabac així com les ganes "reals" que tens de deixar de fumar.

En funció dels resultats valorarem quina de les teràpies pot ser d'utilitat en el teu cas. I t'oferirem suport de seguiment de manera que t'acompanyarem en el viatge cap a una vida sense fum.

Pensa-t'ho, però tu ja en saps la resposta: fumar mata.

Fes un pas endavant! 

No estaràs sol nosaltres,t'ajudarem.

Fes-ho per tu.

Fes-ho pels teus.

Inicia el camí cap a un món sense fum en els teus pulmons.

Vols deixar de fumar?

Vols que en parlem?

Per tenir un cabell sa i maco és de vital importància tenir-ne cura i per això cal mantenir uns bons hàbits d'higiene capil·lar. És també imprescindible conèixer quin tipus de cabell i de cuir pilós tenim, quin és l'estat de salut del cuir pilós. En aquest punt et podem ajudar, amb la nostra experiència i amb l'ajuda tècnica del dermoanalitzador

  1. QUE ÉS UN DERMOANALITZADOR?

És un aparell que consta d'unes sondes i d'una pantalla que permeten mesurar de forma quantitativa tot un seguit de paràmetres dermatològics que ens ajudaran a fer una diagnosi del teu estat del cabell i del cuir pilós. Podem mirar i mesurar la densitat del cabell, i el seu estat, ja que l'aparell ens dona imatges de l'estat del cuir cabellut, si està sa o bé està vermell i irritat, o si hi ha excés de grassa, si hi ha caspa o descamacions, si hi ha caiguda de cabell , si hi ha baixa densitat o si el cabell és prim i amb puntes obertes. En el cas de la caiguda també analitzem cabell a cabell mirant si l'arrel té un bulb saludable, gros i amb baina, o bé si el bulb presenta una imatge de debilitat.

  1. DIAGNOSI.

Amb tots aquests indicadors, podem fer recomanacions precisant el que necessita realment el teu cabell. Amb les nostres propostes lluir un cabell sa i bonic serà més fàcil

  1. SEGUIMENT

El nostre compromís no acaba en el diagnòstic ni en el suggeriment del tractament sinó que t'emplaçarem a unes visités periòdiques per tal de fer el seguiment dels resultats obtinguts.Si tens problemes en el teu cabell o senzillament si vols millorar les pautes d'higiene o canviar de productes no dubtis en recorre a nosaltres. Podem i volem donar una resposta tècnica a la teva consulta.Ens agradaria ajudar-te a tenir cura del teu cabell... pregunte'ns

Per tenir un cabell sa i maco és de vital importància tenir -ne cura i per això cal mantenir uns bons hàbits d'higiene capil·lar. És també imprescindible conèixer quin tipus de cabell i de cuir pilós tenim, quin és l'estat de salut del cuir pilós. En aquest punt et podem aconsellar,, amb la nostre experiència i amb la ajuda tècnica del dermoanalitzador.

Ens agradaria ajudar-te a tenir cura del teu cabell...pregunta'ns

La pell és un òrgan molt important del nostre cos i és de vital importància tenir-ne cura, per tal de mantenir-lo sa i ajudar-lo a prevenir els senyals d'envelliment. Cal tenir establert una rutina: neteja/protecció/hidratació... i cal fer ho amb productes adequats al teu tipus de pell. En aquest punt nosaltres et podem aconsellar amb l'ajuda del nostre dermoanalitzador, de la nostre experiència i els nostres  productes

  1. QUE ÉS UN DERMOANALITZADOR?

És un aparell que consta d'unes sondes i d'una pantalla. Les sondes permeten mesurar de forma quantitativa tot un seguit de paràmetres dermatològics que ens permeten fer una diagnosi del teu estat de la pell, ja que per una banda ens dona valors molt exactes d'hidratació, elasticitat, nutrició i fototip, i per l'altre ens proporciona imatges ampliades de l'epidermis per valorar taques visibles, taques subcutànies, cuperosi, porus dilatat, estat de neteja de la pell…

  1. DIAGNOSI

 Amb tots aquests indicadors, podem fer recomanacions dermocosmètiques precisant el que necessita realment la teva pell. Amb les nostres propostes lluir una pell bonica i lluminosa no significa haver d'invertir molt de temps, ni molts diners. dermocosmètic: CAUDALIE, GALENIC, BIODERMA, MARTIDERM. No obstant el nostre compromís mai està en les marques, sinó amb tu. De manera que sovint podem fer recomanacions creua'n les marques.

  1. SEGUIMENT

El nostre compromís no acaba en el diagnòstic ni en el suggeriment de tractament sinó que t'emplaçarem a unes visites periòdiques per tal de fer el seguiment dels resultats obtinguts.Vols que en parlem, confia en nosaltres i junts cuidarem la teva pell.

crossmenuchevron-right