No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

La vitamina D és una vitamina liposoluble, que té moltes funcions en el cos, es considera que està implicada en més de noranta funcions, la principal és d'ajudar el cos a absorbir el calci, que és un dels minerals essencials per a la formació normal dels ossos.

També té un paper indispensable en el manteniment dels òrgans i en l'equilibri del sistema immunitari

El seu dèficit està relacionat amb osteoporosi, sistema immunitari feble, hipertensió, Alzheimer, diversos tipus de càncer, entre altres malalties.

En la farmàcia realitzem un test mitjançant una petita punxada en un dit i en la petita mostra de sang obtinguda determinem els nivells de vitamina D, i així d'una forma ràpida i còmoda podem determinar els nivells de vitamina en sang i descartar la seva deficiència.

Aquesta tècnica permet controla els nivells de la vitamina D en qualsevol moment del dia i prendre les accions correctores pertinents en pocs minuts.

************************************

EN QUÈ CONSISTEIX EL TEST/

Si sospites d'un possible dèficit de vitamina D o bé, ja has estat diagnosticat i estàs en tractament, es poden controlar els nivells d'aquesta vitamina mitjançant una anàlisi de sang.

A la farmàcia disposem d'un test ràpid en sang capil·lar mitjançant una peita punxada en el dit, que ens permet determinar de forma qualitativa els nivells de vitamina D.

RESULTATS/

Els resultats es lliuren en menys de 10minuts.

Existeixen tres possibles resultats:

Deficient: ≤10 ng/ml

Insuficient: 10-30 ng/ml

Suficient: 30-100 ng/ml

Un cop obtingut el resultat i en cas En el cas de ser insuficient recomanarem la suplementació amb vitamina D per a cobrir el dèficit o bé l'exposició solar amb màxima precaució i pautes específiques per anar augmentant els minuts de sol sense perjudicar la salut de la pell .

Estimarem també el temps mínim en què cal prendre el suplement, farem unes recomanacions higiènic/dietètiques i et proposarem un nou control passats uns mesos.

******************************************************************

Vols conèixer els teus nivells de Vitamina D ?

Les molèsties gàstriques recurrents, sense causa definida (ventre inflat o diarrea) poden ser causades per una intolerància al gluten.
El gluten és un compost soluble fet de dues proteïnes: gliadina i glutenina.
Aquest compost es troba principalment en el blat, sègol, civada i ordi, i és el responsable de la consistència elàstica de la massa.
Amb el test de la Intolerància al gluten Veroval®, podràs esbrinar de manera ràpida i segura si el teu problema és conseqüència d'una intolerància al gluten i, d'aquesta manera, reduir els efectes introduint canvis en la dieta. N'hi ha prou amb una gota de sang del dit i en tan sols deu minuts tindrem la resposta.

El test és molt senzill de fer, a més ja saps que nosaltres podem ajudar-te si tens dubtes a l'hora de fer-ho o en la interpretació dels resultats.

Pots passar per la farmàcia a comprar-lo o també el pots comprar en línia aquí i passar a recollir-lo a la farmàcia o al nostre dispensador Click&Collect situat a la façana de la farmàcia Avinguda Sant Jordi 48.

Pots comprar-lo en línia clicant aquí.


Si en vols saber més de com funciona el test pots trobar més informació aquí.

En el cas d'afeccions de la bufeta, ja sigui per exemple una lleugera irritació en orinar, o un dolor abdominal, la qüestió és poder respondre a la pregunta: tinc una infecció d'orina?, o es tracta d'una que una irritació transitòria de la bufeta?, o és un problema vaginal?

En funció de la resposta podem plantejar nos anar al metge o prendre les mesures correctores pertinents.
Amb aquest test, podràs saber de manera ràpida i segura si en les teves vies urinàries hi ha traces de substàncies que normalment s'associen amb una infecció. És a dir, podràs saber si tens o no tens una infecció d'orina.

N'hi ha prou amb una petita quantitat d'orina i en un minut tens el resultat.

El test és molt senzill de fer, a més ja saps que nosaltres podem ajudar-te si tens dubtes a l'hora de fer-ho o en la interpretació dels resultats.

Pots passar per la farmàcia a comprar-lo o també el pots comprar en línia aquí i passar a recollir-lo a la farmàcia o al nostre dispensador Click&Collect situat a la façana de la farmàcia Avinguda Sant Jordi 48.

Pots comprar-lo en línia clicant aquí.


Si en vols saber més de com funciona el test pots trobar més informació aquí.

El ferro té un paper important en l'aportació d'oxigen a l'organisme i en el metabolisme energètic. La deficiència de ferro pot causar símptomes com pal·lidesa i mals de cap. Conèixer el nivell de ferro en sang és de vital importància ho és a totes edats però molt interessant en dones en edat fèrtil i en persones grans, que poden patir mancances en l'aportació de ferro via alimentació o dificultats en la seva assimilació Amb l'autotest «Deficiència de ferro» de Veroval®, podrà saber de forma ràpida i segura si els símptomes esmentats són conseqüència de la manca de ferro. Només cal una gota de sang del dit i deu minuts del seu temps.

Com funciona el test?

Pots trobar informació aquí.

En aquesta analítica com en la resta dels serveis que t'oferim ens tindràs al teu costat per oferir-te el suport que et calgui.

Si et cal, pots passar per la farmàcia a comprar-lo en línia aquí, i passar a recollir-lo a la farmàcia o al nostre dispensador Click&Collect situat a la façana de la farmàcia Avinguda Sant Jordi 48.

Els estupefaents són substàncies psicoactives que influeixen en la conducta i els estats d'ànim dels que els consumeixen.
El consum d'un o diversos estupefaents suposa un important nivell de perill. Són previsibles efectes nocius a llarg termini per a la salut física a conseqüència d'una possible addicció així com problemes psicosocials.
Amb l'autotest "Drogues" de Veroval® vostè pot detectar de forma ràpida i segura els signes característics de l'abús d'amfetamines, benzodiazepines (depressors), cocaïna, marihuana (THC), metadona i opiacis.
Tot el que necessita són unes mans netes, un rellotge, un recipient, una superfície plana i 5 minuts del seu temps.

Com funciona el test?

Pots trobar tota la informació aquí.

Si et cal, pots passar per la farmàcia a comprar-lo en línia aquí i passar a recollir-lo a la farmàcia o al nostre dispensador Click&Collect situat a la façana de la farmàcia Avinguda Sant Jordi 48.

El cicle menstrual femení és una simfonia d'hormones que en moltes dones són matemàtica pura. Regles fixes i previsibles. Totes sabem que en molts i molts casos això no és així.
Les regles tenen un calendari anàrquic i els cicles són imprevisibles. En aquests casos no sabem quan ovulem i això pot dificultar aconseguir un embaràs.
Com segurament ja saps, dones només podem quedar-nos embarassades durant alguns dies de cada cicle, per la qual cosa és molt important mantenir relacions sexuals durant aquests dies.
Per la qual cosa, si estàs intentant quedar-te embarassada, o al revés, si vols evitar quedar-te embarassada cal evitar mantenir relacions sexuals sense protecció en aquests dies.
És en aquests casos, és molt bo conèixer el teu període de fertilitat i per això cal recórrer a fer un test d'ovulació.

Que fan aquests testos?

Senzillament detecten el pic de l'hormona LH

Que fa la LH?

Quan la quantitat d'estrogen arriba a un cert nivell, la glàndula pituïtària allibera LH. Entre 24 i 36 hores després d'aquest augment de LH, el fol·licle esclatarà, alliberant completament l'òvul madur dins de les trompes de Fal·lopi. La LH és el que provoca que l'òvul gairebé madur arribi a madurar-se totalment i trencar-se a través del fol·licle.
L'alliberament de l'òvul és el que es coneix com a ovulació.
L'ou ja alliberat ara baixa a través de les trompes de Fal·lopi cap a l'úter. Si encara no està fertilitzat, té una finestra de supervivència d'unes 24 hores. L'esperma pot viure més temps i és possible que encara es trobi present abans de l'alliberament de l'ou. O pot ser que l'esperma arribi durant aquestes 24 hores després que l'ou hagi estat alliberat.

Per tant, el dia abans de l'ovulació i el dia de l'ovulació són els dos dies de major fertilitat en el teu cicle, en aquests dos dies estàs més propensa a quedar embarassada.
Com que el pic de la LH ocorre sempre abans de l'ovulació, detectar aquesta hormona és crític per a predir els teus dies més fèrtils.

L'autotest d'Ovulació et permet detectar el pic d'ovulació i amb això conèixer el teu període de fertilitat. Per exemple, si el seu cicle menstrual normal és de vint-i-vuit dies, necessita començar a practicar la prova en el dia 11 (és a dir, l'onzè dia després que va començar el període).
Si tens un cicle amb un interval diferent de 28 dies, hauríem de concretar quin dia comencem a iniciar la detecció del pic de LH.

Si Creus que aquest test et pot ajudar a detectar el teu període de fertilitat pots passar per la farmàcia ho parlem i et facilitem l'ajuda que puguis precisar.

Vols informació més extensa pots clicar sobre aquest enllaç

Pots comprar el test en línia aquí.

Progesterone Release

Què és el VIH?
VIH significa virus d'immunodeficiència humana. Aquest virus danya el sistema immunitari, ja que actua destruint els glòbuls blancs que són les cèl·lules que ajuden l'organisme a combatre les infeccions. Això suposa un greu risc de sofrir infeccions greus i uns certs tipus de càncer.
Què és la sida?
Sida significa síndrome d'immunodeficiència adquirida. És l'etapa final de la infecció per VIH. Ocorre quan el sistema immunitari del cos està molt danyat pel virus.

Com es transmet el VIH?

El VIH es pot propagar de diferents formes:

Qui tenen risc de contraure la infecció pel VIH?
Qualsevol persona pot contraure el VIH, però uns certs grups tenen
un major risc:

Si ets un grup de risc o has tingut una pràctica sexual de risc, cal que realitzis el test. En aquest vídeo divulgatiu s'informa de les diferents possibilitats que hi ha actualment per a realitzar-la.

Si estàs entre els grups de risc i vols fer-te la prova pots acostar-te a la farmàcia i demanar-nos informació.
No obstant això és bo que coneguis que: Abans de fer la prova de detecció d'anticossos per al VIH convé esperar un mínim de tres mesos (període finestra) des de l'última pràctica de risc, ja que el que detectarà la prova són els mateixos anticossos del VIH, en cas contrari podríem trobar-nos amb un resultat de fals negatiu.
Aquesta prova de diagnòstic compta amb el suport de la Coordinadora Estatal de VIH Sida (*Cesida).
*CESIDA Atenció telefònica (trucada confidencial, anònima i gratuïta): 900 102 833
Si estàs interessat en conèixer mes sobre aquest tema clica aquí.

Pots passar per la farmàcia a comprar-lo o també el pots comprar en línia i passar a recollir-lo a la farmàcia o al nostre dispensador Click&Collect situat a la façana de la farmàcia Avinguda Sant Jordi 48.

crossmenuchevron-right