No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

Segons la forma:

-Anatòmica: Imita la forma del mugró durant la succió

-Fisiològica: La tetina plana i simètrica queda sempre correctament col.locada a la boca fent la mínima pressió sobre el paladar.

-Rodona: Amb forma esfèrica i voluminosa.

Segons el material:

-LÀTEX: Es tracta d'un producte 100%natural, s'extrau de l'escorça d'un arbre. És un material de color ambar resistent, tou i molt elàstic. És higroscòpic, és a dir absorbeix l'aigua i les olors, per tant pateix alteracions amb el seu ús i amb  les esterilitzacions.

-SILICONA MÈDICA: És un producte químic i transparent. Al contrari que el làtex, no absorbeix olors ni sabors i no varia el seu tamany utilitzant-lo. Tendeix a adoptar el color dels aliments amb els que entra en contacte. És molt resistent i és menys flexible, per tant no és tan adequat pels nens que ja sel's hi ha despuntat els primers dents.

xumet anatomic

Xumet anatòmic làtex

suavinex-tetinas-chupete-fisiologica-silicona-

Xumet fisiològic silicona

 

Tots els xumets són òptims pel desarrollament correcte del paladar, segons dentitstes infantils. La Societat Espanyola d'0dontopediatria recomana l'ús del xumet fins els 3anys.

No.

Sempre i quan es deixi d'utilitzar abans dels 3anys. Encara que és habitual que l'ús continuat del xumet descoloca les dents, aquesta situació és reversible ja que encara no ha arribat a produïr-se malformacions ni deformacions òsseas. No tots els nens desarrollen aquest tipus de malformació dental, depen del temps de pressió i de l'energia que el nadó apliqui en la succió. De totes maneres són reversible una vegada deixa el xumet.

Aspectes importants a tenir en compte a la hora d'utilitzar xumets i tetines.

- No submergir la tetina en substàncies dolces o medicaments, ja que poden provocar caries a les dents del nen.

- Mai utilitzar les tetines com a xumet.

Es recomana cambiar-los cada 45-60 dies. També és bo alternar l'ús de més d'un xumet a al vegada

És una indicació de que el làtex, un material natural, s'està degradant. Aquest síntome apareix a les 4 setmanes.  Recomanem que guardis les tetines lluny de fonts de calor i de la llum solar . Evita també bullir durant molt de temps, ja que això pot provocar un envelliment accelerat i , per tant, que el làtex perdi les seves propietats.

 

Font d'informació: www.suavinex.com 

 

 

 

crossmenuchevron-right