No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

L'espirulina és una alga d'aigua dolça. És realment molt el que aquesta substància pot fer per a la nostra salut: ens ajuda a baixar de pes, manté a ratlla les al·lèrgies, enforteix el sistema immunològic, millora la salut cardiovascular i fins i tot ens serveix per a prevenir el càncer.

 

espirulina

  1. Enforteix el sistema immunològic

El sistema immunològic és l'encarregat de protegir-nos de qualsevol element invasor, ja sigui tumoral o infecciós. D'aquesta manera, manté l'equilibri del nostre organisme. L'espirulina n'és una gran aliada, gràcies a la gran quantitat de polisacàrids, antioxidants i aminoàcids que conté.

 

  1. Preveu i ajuda a tractar malalties cròniques

- Càncer i tumors

Ajuda a preveure i a combatre càncers i tumors gràcies a la gran quantitat d'antioxidants que té. A més, té un efecte protector contra els efectes perjudicials de la radiació a la qual s'exposen les persones quan reben tractament de quimioteràpia.

Diabetis

Té un efecte regulador de la glucosa gràcies als seus carbohidrats complexos, el magnesi, el crom i les vitamines B1, B12 i B3.

- Malalties cardiovasculars

Per exemple hipertensió, accidents cerebrals vasculars i infart. Protegeix el sistema cardiovascular gràcies als àcids grassos essencials, vitamines E i B6 i el seleni que conté. A més, disminueix el nivell de colesterol  a la sang.

- Artritis i reumatisme

Aquestes condicions degeneratives són combatudes per els antioxidants, la serina i l'àcid pantoteic que es troben a l'espirulina.

- Osteoporosi

Alguns minerals s'absorbeixen amb facilitat, també presents en l'espirulina, com en magnesi, el calci, el fòsfor, el potassi i el zinc, contribueixen a enfortir els ossos, i per tant, a preveure la pèrdua de densitat òssia que pugui ocasionar perilloses fractures.

 

  1. Altres beneficis de l'espirulina

- Baixar de pes: si es consumeixen 9 grams diaris, ajuda a aconsegir el pes ideal.

- Milloren els problemes òptics

- Preveu i combat l'anèmia

- Reanima la vitalitat i la libido

 

Com consumir-la?

- Es pot consumir polvoritzada (es ven a pes, a granel) i afegir-la a sucs o batuts.

- També es pot prendre en càpsules o comprimits, el que facilita el consum en majors dosis ja que es troba bastant més concentrada.

 

Fins aviat! 

Clara Sans, farmacèutica

crossmenuchevron-right