Gel netejador per a les pells mixtes i greixoses. No conté sabó, incorpora actius per a la regulació de greix, que matificá i elimina les lluentors de la pell.
Complement alimentós amb vitamines, minerals i àcids grassos omega-3. Amb àcid fòlic, que contribueix al creixement normal del teixit matern durant l'embaràs.
Complement alimentós amb vitamines, minerals i àcids grassos omega-3, DHA, EPA i amb Iode, que contribueix a la funció cognitiva normal i al funcionament normal del sistema nerviós.
Complement nutricional que aporta la vitamina D3 necessària per a mantenir una correcta salut òssia i un correcte funcionament del sistema immunològic.
Complement nutricional que aporta la vitamina D3 necessària per a mantenir una correcta salut òssia i un correcte funcionament del sistema immunològic.
Complement alimentós a base de melatonina d'origen natural, planta i magnesi que ajuden a millorar la qualitat del somni.
Per 2 càpsules: 1 mg de melatonina. 100 mg de pols de Eschscholtzia. 100 mg d'extracte de pasiflora. 100 mg de magnesi. 6 mg d'àcid pantotènic (vitamina B5). 1,4 mg de vitamina B6. 200 mcg d'àcid fòlic. 2,5 mcg de vitamina B12. /
És un complement alimentós , la fórmula del qual cobreix les necessitats diàries d'àcids grassos essencials omega3, vitamines, oligoelements, carotenoides com a luteïna i zeaxantina, glutatió i polifenols de l'olivera.
Tovalloletes a base de plantes formulades especialment per a alleujar tot tipus d'afeccions en les vies respiratòries, principalment en la part ocular.
Tovalloletes a base de plantes formulades especialment per a alleujar tot tipus d'afeccions en les vies respiratòries, principalment en la part ocular.
Miconeo HEP combina l'acció de 4 fongs medicinals (reishi, cordyceps, shiitake i polyporus) amb el reconegut efecte del card marià, per a aconseguir una acció protectora del fetge .
Complement nutricional que aporta la vitamina D3 necessària per a mantenir una correcta salut òssia i un correcte funcionament del sistema immunològic.
Complement alimentós amb probiòtics, prebiòtics, vitamines i àloe vera per a millorar la salut gastrointestinal i afavorir el normal funcionament del sistema immunitari.
Complement alimentós en sobres per a nens formulat a base de ceps macrobiòtics per a prevenir la contracció de la gastroenteritis o l'aparició del còlic lactant quan s'associen a la presa d'antibiòtics.
Sinergia de plantes, minerals i vitamines que funciona com a suport al normal funcionament psicològic, ajudant en la regulació de l'equilibri emocional.-
La Hipertensió el control el tens a les teves mans
Controla la pressio i controlaras el teu cor
La pressió arterial és la força que fa la sang a les parets de les artèries. Té dos components:
Pressió arterial sistòlica. Correspon al valor màxim de la pressió arterial quan el cor es contrau en bategar (sístole).
Pressió arterial diastòlica. Correspon al valor mínim de la pressió arterial quan el cor es troba en repòs, entre batecs cardíacs (diàstole).
Una persona és hipertensa quan té repetidament la pressió arterial sistòlica (la màxima) igual o superior a 140 mm Hg, o bé la pressió arterial diastòlica (la mínima) igual o superior a 90 mm Hg. Els criteris poden variar en cada persona, sobretot si es pateix alguna malaltia. En cas de tenir diabetis, les xifres de control han de ser més baixes (per sota de 130/85 mm Hg).
La hipertensió arterial és una malaltia crònica que pot arribar a causar diferents tipus de lesions a les artèries i que incrementa el risc de patir malalties de l’aparell circulatori, principalment l'ictus i l'infart agut de miocardi. És el factor de risc cardiovascular més important, però també el més fàcil de detectar i el de tractament més eficaç i senzill.
Es tracta d’un dels trastorns més freqüents en les societats industrialitzades i una de les primeres causes de mort. Afecta al voltant del 20% de la població adulta, un percentatge que augmenta amb l'edat. A Catalunya, almenys una de cada quatre persones adultes és hipertensa.
Causes
No es coneixen les causes de la hipertensió, però hi ha alguns factors que s'hi relacionen
Factors de risc
Les persones que fumen, amb sobrepès, que mengen amb molta sal i greix, que consumeixen molt d'alcohol, que pateixen estrès o que no fan activitat física tenen més probabilitats de desenvolupar hipertensió. També tenen més risc de patir-ne les persones amb el colesterol alt, amb malalties del cor o dels ronyons, i les que tenen antecedents d'hipertensió a la família.
La pressió arterial tendeix a augmentar amb l'edat. Els homes solen tenir la pressió arterial més alta que les dones fins als cinquanta anys. A partir d'aquesta edat, coincidint amb l'edat de la menopausa, passa el contrari. De tota manera, qualsevol persona de qualsevol edat pot desenvolupar hipertensió.
Cal minimitzar els factors de risc. Es diu que aquests actuen no sumen efectes negatius sinó multiplicant
Símptomes
Les persones amb una hipertensió moderada es troben bé i no tenen símptomes. Tot i això, en alguns casos els símptomes següents poden ser indicatius de tensió alta:
Mal de cap fort.
Brunzit o sorolls a les orelles.
Hemorràgia nasal.
Fatiga.
Confusió.
Dolor al tòrax.
Canvis en la visió.
Diagnòstic
Per al diagnòstic d'hipertensió arterial no n'hi ha prou amb una única mesura de la pressió arterial, sinó que les xifres han de ser elevades de manera persistent. La tensió varia segons les circumstàncies (esforços, postures, estrès…) i per això cal mesurar-la en diverses visites.
Tractament
La hipertensió és una malaltia crònica que no es pot guarir, però que es pot controlar mitjançant la introducció de canvis en l’estil de vida, com ara el seguiment d’una alimentació equilibrada i baixa en sal o la pràctica regular d'activitat física, i l'administració de medicaments, quan convé. L'objectiu del tractament és reduir la pressió arterial per evitar el risc de possibles complicacions.
El fet de trobar-se bé no vol dir que es pugui deixar, reduir o modificar la medicació. Cal recordar-se'n cada dia. Prendre-la exactament, com ha dit el metge o la metgessa, és la millor manera de tenir la pressió a ratlla.
La periodicitat amb què les persones hipertenses s’han de mesurar la pressió arterial és molt variable i està en funció de les xifres de pressió arterial, la presència d'altres malalties, etc. En cas d'un bon control, una visita cada 3-6 mesos pot ser suficient. Cal fer una avaluació mèdica a l'any perquè acudir regularment a mesurar-se la pressió és la millor manera de controlar-se-la i d'evitar complicacions.
Prevenció
Controlar la hipertensió és molt important per evitar les malalties cardiovasculars. Retardar-la o prevenir-la és possible amb un estil de vida saludable. Així, seguir una alimentació equilibrada i baixa en sal, fer activitat física regularment, no fumar i moderar el consum d'alcohol són recomanacions bàsiques que serveixen com a prevenció de la hipertensió.
Amb quina periodicitat cal prendre's la pressió arterial?
Amb quina periodicitat cal prendre's la pressió arterial?
La periodicitat anirà en funció de les circumstàncies de cada pacient, edat, patologies concomitants, etc, etc. El millor és establir en cada cas una freqüència. És per això que pots demanar hora
Aquest lloc web utilitza galetes per tal de proporcionar-vos la millor experiència d’usuari possible. La informació de les galetes s’emmagatzema al navegador i realitza funcions com ara reconèixer-vos quan torneu a la pàgina web i ajuda a l'equip a comprendre quines seccions del lloc web us semblen més interessants i útils.
Galetes estrictament necessàries
Les galetes estrictament necessàries han d'activar-se sempre perquè puguem desar les preferències per a la configuració de galetes.
Si desactiveu aquesta galeta no podrem desar les preferències. Això vol dir que quan visiteu aquest web, haureu d'activar o desactivar les galetes de nou.
Galetes analitiques
Aquest lloc web utilitza Google Analytics per recopilar informació anònima com el nombre de visitants del lloc i les pàgines més visitades.
El mantenir aquesta galeta habilitada ens ajuda a millorar el lloc web.
Activeu primer les galetes estrictament necessàries perquè puguem desar les preferències!