No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

Medicina integrativa: medicina convencional i medicina natural juntes

La medicina integrativa engloba la medicina convencional i la medicina natural. No menysprea la potència de la medicina natural, però  al mateix temps té en compte l'importantíssim paper de la medicina convencional.

Una malaltia no sol aparèixer d'un dia per l'altre i per una sola causa. És important mantenir l'organisme desintoxicat. És la manera més efectiva d'evitar la malaltia.

La medicina integrativa permet abordar pacients amb malalties cròniques que fins aquest moment rebien un tractament paliatiu en comptes de curatiu. L'abordatge general, combinant tractaments convencionals amb alternatives terapèutiques complementàries, potencia els resultats enormement.

 

 

LA PERSONA COM UN TOT

La medicina integrativa suposa una anàlisi global de les causes que originen una determinada patologia. S'analitza tot el cos per veure diferents determinants de la malaltia. Aquest sistema brinda la possibilitat de reduïr la medicació  tradicional (antiinflamatoris, ansiolítics...) al incoporar suplementació, que ens permet utilitzar els principis actius naturals a concentracions terapèutiques.

Un dels pilars fonamentals és sens dubte l'alimentació. S'intenta fer unes pautes de nutrició  adaptades a cada pacient i a la seva malaltia.

 

Fins aviat!

Clara Sans, farmacèutica

crossmenuchevron-right