No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

A mesura que passen els anys, les necessitats nutricionals de les persones van canviant. Si volem mantenir una bona salut és important que cubrim les necessitats nutricionals en funció de l'edat i els hàbits de vida. Hem d'establir una sèrie de rutines com fer exercici diàriament, complir una dieta equilibrada i dormir prou hores per tenir un son saludable. A vegades necessitem una empenteta i Meritene ens la pot donar.

Tot i així, a vegades l'edat pot conduir-nos a una sensació de fatiga, cansament, falta de vitalitat... Fet que pot estar relacionat amb deficiències nutricionals en la nostra dieta habitual.

Des de la farmàcia et recomanem Meritene, una solució efectiva per ajudar-te a recuperar la força i la vitalitat, aportant els nutrients necessaris per complementar la dieta diària.

Resultat d'imatges de meritene png

Com ens ajuda Meritene?

- Manté el nostre sistema immunitari gràcies al Ferro, el Zinc i la vitamina C

- Disminueix el cansament i la fatiga, gràcies a la vitamina B

- Assegura el funcionament normal dels músculs i el manteniment dels ossos en condicions normals gràcies la vitamina D

La gamma de productes nutricionals Meritene són una opció excel·lent per incorporal als àpats principals del dia. Per a persones que han perdut la gana, també hi ha possibilitat de substituir algun àpat. Per exemple, una gran opció  són els batuts d'aquesta gamma.

Resultat d'imatges de meritene png

Si tens dubtes o vols que t'aconsellem, passa per la farmàcia 😉

 

Clara Sans, farmacèutica

signatura-clara-png

 

crossmenuchevron-right