No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

Tractament facial Sensilis Beauty Day personalitzat per a tu.

En primer lloc, el pròxim dimarts 4 de Juny durant el matí estàs convidada i convidat a la nostra Sensilis Beauty Day.

Gaudeix d’una sessió personalitzada del  tractament facial que més s'adeqüi a la teva pell. Sens dubte, t'ho mereixes. 20 minuts dedicats exclusivament per la teva pell.

Per cert, les jornades son totalment gratuïtes. Una assessora de la firma de cosmètica de Sensilis analitzarà el teu rostre, et realitzarà un tractament facial i et recomenarà el tipus de crema segons la teva pell.

Aprofita i demana la teva hora a la farmàcia o a xarxes socials. Si vols ho pots fer a través del nostre telèfon 972270241 o bé 648082805.

A més, a la farmàcia (cada dia) tenim a la vostra disposició l’analitzador de pell i el cabell de la marca Microcaya. Gràcies a aquest aparell podem oferir-vos un  consell dermocosmètic més acurat i precís. Ens ajuda a fer-vos recomanacions dermatològiques més adequades a cada tipus de pell i a cada moment.

L’analitzador de pell Microcaya ens permet mesurar, de la pell i del cabell, dades quantitatives sobre el nivell de:

Aquestes dades ens permeten saber el tipus de pell/cabell i el seu estat. A més, hi ha acoblada una càmera d’augment que mitjançant llum visible i llum ultraviolada que facilita veure capes superficials i profundes de la pell. També podrem saber la velocitat a la qual la nostra pell produeix greix i el nivell de descamacció que té. Un cop realitzat l’estudi, un programa informàtic específic guarda tota la informació. Això possibilita que, si la persona vol fer un seguiment, pugui tornar-se a fer l’anàlisi i veure l’evolució de l’estat de la pell.

crossmenuchevron-right