No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

Sempre hem sentit que viure al costat del marc és sa. De fet, un dels motius és per la humitat de l'ambient. La sequetat no és bona ni per la pell ni per les vies respiratòries. És a dir, la humitat de l'aire ha de ser l'adequada per mantenir una bona qualitat. Els humidicadors i aromadifusors, per exemple, tal com diu el nom són dispositius pensats i desenvolupats per humidificar l'aire.

.

Algunes dades sobre els humidificadors:

.

Beneficis dels humidificadors/aromadifusors:

- preveu la sequedat de l'aire

- afavoreix la respiració

- redueix el risc d'infeccions respiratòries

- preveu la sequedat de la pell

- manté l'aire més net

.

Riscos:

Si l'estancia és humida serà perjudicial posar un humidificador ja que es poden donar condicions més adequades per la prolifieració de bacteries.

.

Quins tenim a la farmàcia?

.

Difusors:

.

Aromadifusor Runrun

Aromadifusor pel cotxe per tecnologia de ventilació. Inclou cinc filtres per poder variar d'oli essencial o sinergia preferida. Encaixa a les reixes dels conductes de ventilació del cotxe utilitzant dues pinces i té una rotació de 360º perquè encaixi perfectament.

Preu: 12,10€

Aromadifusor Micra

Aromadifusor USB per microdifusió en fred. Portàtil, gràcies als seus 18g de pes, resulta el company de viatge ideal gràcies a la seva tecnologia de vaporització d'olis essencials en qualsevol zona amb port USB. Permet realitzar aromateràpia a la oficina, de viatge... i, sobretot, gaudir dels beneficis de la aromateràpia amb una senzilla connexió USB. La difusió en fred per ultrasons crea una "boira" aromàtica, conservant totes les propietats dels olis essencials. La difusió pot ser cada 10, 30 o 60 minuts.

Preu: 16,65€

Aromadifusor Prisma

Aromateràpia a la oficina, de viatge... Gràcies a aquest difusor es pot gaudir de tots els beneficis de l'aromateràpia només amb una connexió USB. La difusió en fred per ultrasons crea una "boira" aromàtica, conservant totes les propietats dels olis essencials. La difusió pot ser cada 10, 30 o 60 segons.

Preu: 33,20€

Aromadifusor Nebula (proximament!)

Difusió lliure de cables. Gràcies a la seva bateria, disposa d'una autonomia de més de 20 hores i una recàrrega de 6 hores. Pots moure el difusor lliurement a casa, la oficina o el lloc de feina sense pensar en cables, endolls i connexions. Apte per l'ús en interiors oo exteriors, minimalista i pràctica.  Un sol botó serveix per controlar tota la unitat. Presionant una vegada, el difusor es posa en mode continuu. Presionant una segona vegada, el difusor entre en modo de cicles, en intervals de 10" amb pauses de 20".

Preu: -

Aromadifusor Doudou

Armomadifusor infantil d'olis essencials i emissor d'una llum discreta regulable en funció del gust de cadascú.

Preu: 48,30€

DOUDOU el difusor de los pequeños

Aromadifusor Céra

Difusor de fusta d'arbre de cautxú i ceràmica granulada per la part superior. Proporciona una llum ambintal original que segueix el ritme de la respiració per produir una sensació de relaxació i descans.

Preu: 59,90€

Difusor Cera madera/cerámica Pranarom, Accesorios

.

Difusors-humidificadors:

.

Aromadifusor Lira

Permet difondre qualsevol tipus d'oli essencial gràcies a la vaporització d'aigua gràcies a la tecnologia de vaporització d'aigua per ultrasons, ajudant a ionitzar i restaurar la humitat ambiental. A més, aquest sistema permet l'utilització d'olis essencials i sinèrgies, millorant la qualitat de l'aire i aportant els beneficis de l'oli utilitzat. Gràcies a la nebulització de l'oli essencial o sinergia amb l'aigua, l'aroma es difon per l'estància i l'ambient sec s'humidifica. Relaxa't mentre escoltes la teva música preferida per crear una millor experiència d'aromateràpia gràcies a la tecnologia bluetooth incoporada. A més, programa d'il·luminació, llum blanca opcional, brillant o suau. Sistema d'autoapagat, el sistema es desconnectarà en cas de falta d'aigua.

Preu: 51,95€

Aromadifusor Bruma

Ajuda a ionitzar i restaurar l'humitat ambiental, permet difondre qualsevol tipus d'oli essencial gràcies a la tecnologia de vaporització d'aigua per ultrasons. De baix consum i molt silenciós. Afegint dues gotes d'oli essencial a l'aigua del dipòsit, la microionització i posterior nebulització d'aquesta, permeten que l'aroma es difongui per l'estància humidificant l'ambient ressec. A més, llum de colors variables i regulables amb 2 posicions de difusió, es idoni per estàncies àmplies. Sistema d'autoapagat: es desconnectarà la unitat en cas de falta d'aigua.

Preu: 30,95€

Si teniu qualsevol dubte, no dubteu en contactar-nos!

Fins aviat!

crossmenuchevron-right