No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

La sal, amb moderació i en dosis controlades, pot ser beneficiosa per a l'organisme. Però si n'abusem podem patir problemes del sistema cardiovascular com la hipertensió, a més de malalties cròniques o fins i tot infarts.

Tenim la costum d'afegir sal a la majoria d'aliments que mengem. El problema s'intensifica quan la sal ja ve amb els propis aliments que formen part de la nostra dieta regularment, la qual cosa augmenta desorbitadament els nivells de sodi.

La limitació de la qualitat de sal a la nostra dieta pot generar canvis molt beneficiosos per el cos, trobant-nos certament millor.

1. Disminueixes la retenció de líquids

Que retinguem líquids està estretament relacionat amb que mengem àpats massa salats.

Aquesta situació impedeix als ronyons fer la seva feina de manera idònia, minimitzant la producció d'orina i derivant a reaccions inflamatòries.

Es manifesta sobretot a les següents zones:

- Turmells

- Cames

- Mans

- Cara

Després d'eliminar o reduir la sal, els ronyons recuperen la seva capacitat filtradora i millora aquesta condició.

2. Mantens els nivells de calci

Acumular sodi a l'organisme interfereix en els processos de síntesi del calci. Al tenir excés de sodi, el cos ha de desmineralitzarse quan intenta regular els nivells d'aquesta substància a través de l'orina, la qual cosa provoca pèrdues de calci, fet que pot provocar problemes d'ossos.

3. Preveus dificultats digestives

La sal va deteriorant la mucosa de les parets estomacals, influint en l'aparició d'úlceres i problemes relacionats amb la bacteria H.Pylori.

Així doncs, reduint la quantitat de sal a la dieta, ajuda a prevenir tot tipus de problemes de digestió.

4. Millores la salut renal

El sodi fa més pesasda la feina dels ronyons i dificulta l'eliminació dels excrements, influïnt en la formació de càlculs i obstruccions.

5. Redueixes el risc cardiovascular

L'excés de sodi és una de les causes de problemes cardiovasculars, malalties cròniques, hipertensió i infarts.

Com que sol influïr en la retenció de líquids i determinades obstruccions, disminueix la capacitat del cor per bombejar la sang i genera insuficiencia cardíaca.

 

Font: MejorConSalud

 

crossmenuchevron-right