No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

Benvolguts clients i amics, ara si que si. Ha arribat el moment de comunicar-vos que LaSans obre les portes i ens traslladem a la Avda. Sant Jordi 48 (no ens agrada dir-ne vial...)! Ho fem amb l'objectiu d'ampliar les instal·lacions existents, millorar la gestió interna i oferir-vos un millor servei i atenció. Aquest nou projecte ha estat gestat amb molta il·lusió, gràcies a la combinació del desig i l’experiència dels grans, amb l’empenta i la visió dels joves. 

Aquí us podrem atendre millor i amb totes les garanties que us mereixeu.

Hem deixat amb nostàlgia ”l'antiga farmàcia”, de la que en guardarem sempre un molt bon record. En els anys que hi hem estat, han estat milers els productes que hem dispensat, centenars les fórmules magistrals que hi hem preparat i milers les recomanacions de productes i serveis que us hem fet. Afortunadament per a nosaltres no hem anat gaire lluny, de manera que seguim estant a prop vostre, i això ens agrada!

En les noves instal·lacions volem seguir fent més i millor allò que sempre hem fet: l’atenció farmacèutica amb valor humà. Perquè el que de veritat ens importa no són ni els laboratoris ni els productes, sinó vosaltres i la vostra salut.

Es anecdòtic que les noves instal·lacions hagin suposat una important inversió econòmica o que disposem de robot automatitzat, de domòtica centralitzada o que les instal·lacions siguin més àmplies o lluminoses… perquè el que valorem com a important i imprescindible és seguir oferint una bona atenció farmacèutica. Sempre hem tingut molt present que vosaltres, amics i clients, sou la raó de ser del nostre projecte.

Hem canviat el nom. Abans ens dèiem “Farmàcia SANS”. Ara ens diem” Farmàcia LaSANS”.

Amb la introducció de l’article “la” volem significar que som un equip de persones. Encapçalades si, per un titular que porta per cognom SANS, però que la farmàcia la configura un equip que queden aixuplugat sota el nom de LaSANS i que sense ells, el projecte seria del tot inviable. 

Veureu també, que en la nostre senyalèctica exterior i interior surt el nom “ECOCEUTICS”.

Sota aquest nom ens englobem tot un conjunt de farmàcies exteses a tot el territori que compartim un tarannà i una manera d’entendre la professió. Això ens ha permès compartir eines de gestió i de formació professional inabastables per a una farmàcia particular. La força del grup ens permet mirar el futur amb il·lusió i entusiasme compartit.

No voldria acabar aquestes ratlles sense donar les gràcies a totes les empreses, professionals i autònoms, persones totes elles que han fet possible aquestes noves instal·lacions. 

La veritat és que han estat moltes les persones que han posat el seu esforç en fer realitat aquest projecte. Sense elles això no hagués estat possible. No voldria fer aquí la llista, em deixaria noms i cognoms però sí que voldria ressaltar el meu particular agraïment a Serttec, i particularment a en Marc, enginyer i codirector de l'empresa, sense ell i tot el seu equip això hagués quedat en el llindar dels somnis no complerts.

Rebeu la més cordial i sincera de les abraçades,

us esperem amb ganes d'ensenyar-vos la farmàcia i que us agradi tant com a nosaltres!

Joan Sans

crossmenuchevron-right