No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

Durant les festes de Nadal pot ser que descuidem la nostra alimentació. No cal obsessionar-se en mantenir una alimentació perfecta, però si vols algun consells per cuidar l'alimentació i evitar caure en grans excessos, te'n deixem quatre de molt bàsics.

Consells per cuidar l'alimentació durant el Nadal

Menjar amb moderació

No cal que et privis de res. És un consell molt bàsic però realment a vegades ens ho compliquem... Podeu tastar-ho tot, no es tracta d'obsessionar-nos amb l'alimentació aquests dies. El que no es pot fer és menjar-se un torró cada dia o menjar cada dia panettone.

turro

Genera un equilibri

Si saps que l'àpat més pesat serà un sopar -com, per exemple, per cap d'any-  sigues previsor: equilibra la ingesta de calories amb la resta del dia. Per exemple, si es tracta d'un sopar familiar, comença amb un esmorzar equilibrat i un dinar més lleuger.

El que beus

Els còctels, sobretot els dolços i els que barregen licors- estan carregats de sucre i calories. Una cervesa, una copa de vi o cava o una barreja com el gintònic son menys calòrics. Tot i així, es recomana prendre alcohol amb moderació.

descarga

Exercici

Fer exercici de manera regular és una solució clau. D'aquesta manera combatim l'efecte dels excessos. De fet, no hauríem de fer exercici només amb l'objectiu de compensar els excessos del Nadal, sinó que s'hauria de fer de manera regular durant tot l'any, ja que estar en forma ens aporta molts beneficis físics i psicològics.

a

I sobretot, Bon Nadal!
Clara Sans, farmacèutica

crossmenuchevron-right