No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

Caiguda del cabell

 

Et cau el cabell més del normal?

El cabell no creix de forma continuada durant tota la vida, sinó per cicles successius. Cada cicle té una fase de creixement, una fase de repós i una fase en la qual el cabell mor i cau.

Normalment perdem de 30 a 80 cabells al dia amb 2 pics estacionals: la primavera i la tardor. Una caiguda persistent de més de 100 cabells al dia, es considera excessiva.

Si al passar la mà pels cabells cauen més de 10 cabells s'ha de fer un tractament anticaiguda.

 

CAUSES DE LA CAIGUDA DELS CABELLS

En l' home el 95% dels casos és d' orígen genètic i hormonal. En les dones sobretot és estacional a la tardor i a la primavera o degut a canvis hormonals (com el post-part, embaràs, menopausa,...).

També pot intervenir en la caiguda del cabell l' estrés intens, ansietat o depressió; trastorns endocrins o nutricionals; tractament amb alguns medicaments (quimioteràpia, ...); infeccions de la pell...

 

CONSELLS PER PREVENIR LA CAIGUDA DELS CABELLS

  • Esbandeix el cabell molt bé després de cada rentat. Utilitza aigua freda o tíbia durant l' esbandida. L' aigua molt calenta fa malbé els cabells i aquests es trenquen més fàcilment.
  • Asseca els cabells suaument i amb tovallola.
  • Com a norma general, si és possible, evita els tractaments agressius (secador, coloració, planxa, ...). Si s’ ha s’utilitzar secador, que sigui amb aire fred.
  • L'alcohol, la cafeïna i el tabac deshidraten la pell i el cabell; disminueix el seu consum.

 

caiguda del cabell

TRACTAMENTS PER LA CAIGUDA DELS CABELLS

Existeixen comprimits o càpsules orals anticaiguda, ampolles tòpiques o sèrums i xampús.

Els tractaments que combinen comprimits orals i productes d’ aplicació tòpica són els més efectius ja que permeten tractar el problema des de l’ interior i l’exterior i el seu efecte dura més.

Els tractaments s’ han de fer durant un període de 3 mesos. Si el tractament és molt curt, els nutrients que han d’ enfortir el fol.lícle no seran suficients i el cabell tornarà a caure en un espai curt de temps. És aconsellable fer el tractament al menys 2 vegades a l’ any (primavera i tardor).

 

VOLS QUE T' ANALITZEM EL CABELL I MIREM QUIN ÉS EL PROBLEMA?

A la farmàcia tenim un dermoanalitzador capil.lar que ens permet observar la densitat capil.lar, el nivell de grassa del cuir cabellut, possibles descamacions.... Amb una càmara podem observar possibles alteracions del cabell: puntes obertes, falta de queratina, cabell trencat o caigut d' arrel....

Amb tot això et podem i volem donar un bon consell farmacèutic: productes cosmètics adequats per frenar la caiguda del cabell, per augmentar la densitat i el creixement, tractaments nutricosmètics,correcte aplicació dels tractaments mèdics, consells de cura capil.lar...

 

No esperis més, vine a a la farmàcia, et podem ajudar!

[Compartir publicació]

Fes-te la targeta client i aconsegueix un 5% de descompte.

La vull! Fer-me la targeta

Uneix-te a la nostra newsletter i rep al correu els últims artícles i descomptes.

crossmenuchevron-right