No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

Som repetitius, però no ens cansarem de dir que és molt important desintoxicar l’organisme de tots els tòxics i contaminants als quals ens exposem dia a dia. Hauríem de fer-ho, com a mínim, dues vegades a l’any.

El cos elimina les toxines neutralitzant-les, és a dir, les transforma de tal manera que puguin ser eliminades sobretot per l’orina i els excrements.

Gaudir d’una bona salut gastrointestinal permet eliminar correctament els residus i evita que els aliments es mantinguin al colon durant molt temps -cosa que faria que es poguessin tornar tòxics-. Si no s’eliminen les toxines correctament, s’estanquen i van a parar a altres òrgans, fet que pot derivar en greus problemes de salut.

Mantenir un fetge sa, net i depurat és fonamental perquè pugui realitzar les seves funcions principals, relacionades amb la depuració i la desintoxicació de l’organisme, sobretot dels greixos.

 

Detox

 

Alguns dels beneficis de la desintoxicació

- Major energia

- Major alerta mental

- Pell més suau i neta

- Millor sistema immunològic

- Millor digestió

 

Quan no recomanem una dieta detox?

Si estàs embarassada, millor que no et sotmetis a aquest tipus de dieta. Si pateixes anemia, diabetis o alguna malaltia del cor, ronyons o fetge, la dieta detox pot no ser la més apropiada. Tampoc és la més idònia per a persones amb un sistema immunitari debilitat, hipotiroïdisme, baixa pressió sanguínia, úlcera, epilèpsia, càncer o colitis ulcerosa. També aconsellem no administrar-la a nens.

 

Detox

 

Productes que et recomanem

Solució bevible de Pranadraine

Està compost per un conjunt d’olis essencials, plantes i teixits embrionaris de les plantes. Exerceix una acció 3 en 1: depurativa, estimulant i protectora del fetge, vesícula biliar i ronyons.

Alguns dels seus ingredients

- Farigola

- Llimona

- Te verd

- Carxofa

Com s’ha de prendre?

Cada matí abans de l’esmorzar es pren un tap de 25 ml (es pot prendre amb aigua o suc de fruita). S’aconsella prendre durant 21 dies.

Oleocaps 8 de Pranarom

Està compost per una barreja d’olis essencials amb accions sinèrgiques.

Alguns dels seus ingredients:

- Romaní (drenant hepàtic)

- Pastanaga (regenerador hepatocitari, drenant hepatorenal i hipocolesterolemiant)

- Piperita (tònic digestiu)

Com s’ha de prendre?

1 càpsula al matí i una a la nit durant 21 dies

 

Altres opcions

L’alternativa serien els olis essencials purs, però cada cas és particular. Per a decidir quin és el més adequat, pots consultar-nos.

 

Fins aviat!

crossmenuchevron-right