No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

Vivim rodejats de contaminació i és importantíssim depurar el cos.

A què estem exposats?

 

Els tòxics es divideixen en dos grups:

 

  1. Endògens: fabricats pel propi cos. Tenim com a exemple els compostos generats durant el metabolisme cel·lular que haurien d'eliminar-se de l'organisme. Si la funcionalitat cel·lular i el nostre metabolisme estan alterats, la producció d'aquests rebutjos s'accelera. Conseqüentment, la capacitat d'eliminar-los disminueix, així que augmenta la toxicitat corporal.
  2. Exògens: Provenen de l'exterior de l'organisme: els trobem a l'aire, als producte de neteja, a les pintures de la paret, als cosmètics, a l'aigua, el menjar...

 

Els tòxics poden entrar al nostre cos a través de la pell, dels pulmons o de l'intestí. Si un tòxic traspassa alguna d'aquestes barreres, viatja a través de la sang per a ser metabolitzat i, finalment, eliminat. El fetge és capaç de transformar aquestes substàncies en compostos més solubles. Així poden ser eliminats a través de l'orina, de la suor, de l'aire que aspirem, etc.

Si el nostre metabolisme no funciona correctament, el fetge està carregat, la exposició a tòxics és constant o el grau d'estrés és elevat, la capacitat del nostre cos per desfer-se de tots aquests tòxics, tant endògens com exògens, disminueix en gran mesura.

Quan no aconseguim eliminar-los, s'acumulen a l'organisme. S'acumulen en l'espai intercel·lular, als teixits conjuntius, a les parets arterials, al teixit gras, etc.

Aquesta acumulació genera una serie de desequilibris i tots ells estan relacionats: dany cel·lular, alteració del metabolisme, retenció de líquids, acidificació del PH, processos inflamatoris, disminució de la capacitat de drenatge pròpia del cos, sobrecàrrega limfàtica...

A més, es produeixen molts símptomes indesitjables: migranya, pesadesa, insomni, caràcter irritable, afeccións cutànies (acnè, dermatitis...), al·lèrgies, males digestions, obesitat, problemes circulatoris...

 

52 DETOX d'ecocèutics t'ajudarà

52 Detox ajuda a depurar l'organisme amb propietats diurètiques, antioxidants i remineralitzants. Ajuda també a millorar la salut gastrointestinal. Específicament formulat per ajudar a depurar l'organisme. Els extractes vegetals de la fòrmula tenen propietats diurètiques, remineralitzants, antiinflamatòries i antioxidants, i lli com a font d'omega 3 que ajuda a reduir el colesterol i millora el trànsit intestinal. 

Fins la propera!

crossmenuchevron-right