No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

Amb aquest fred ve de gust estar tapat amb una manta i amb alguna cosa calenta a la mà.. Segurament estàs pensant en xocolata calenta. Però has tastat les infusions? A més de tenir gran varietat de gustos -segur que algun t'encantarà!- aquesta beguda ens aporta gran quantitat de beneficis per a la salut. 

 

És una bona costum el fet de tenir com a rutina fer-nos infusions: Una manera  més de beure aigua, que tanta falta ens fa, a més d’emportar-nos tots els beneficis de les plantes seleccionades. Ja que es tracta doncs, d’una beguda molt saludable, et recomanem que si et fa falta endulcir-la ho facis amb edulcorants o mel i no amb sucre, doncs és un d’aquells polvos blancs “tòxics” pel nostre cos.

 

Tasta-les!

 

Infusions Grintuss

GrinTuss tisana és un producte útil pel benestar de les vies respiratòries . Gràcies a l’acció de plantes com la Grindelia , el Plantatge i l’ Helicris, aquesta infusió exerceix una eficaç acció balsàmica i emol·lient . L’acció de GrinTuss tisana es completa amb  olis essencials de Menta i Eucaliptus, que barrejats en infusió alliberen vapors calents amb efecte balsàmic .

Infusió drenatge Aquilea

L’Infusió Aquilea Drenatge és una infusió que per les seves propietats t’ajudarà a eliminar líquids , disminuir la sensació d’inflor , pesadesa i augment de pes.

Ingredients: Te verd  , Dent de lleó , Cua de cavall , ulmaria  i l’aroma de préssec .

 

Infusió camamilla Aquilea

És una infusió de plantes traditionals utilitzades per Les seves propietats digestives . Ingredients : Camamilla ( Matricaria chamomilla L. ) 100%.

Infusió mal de coll Aquilea

Infusió relacionada amb les molèsties de coll,  que habitualment es presenten més fort al matí i milloren a mida que transcòrrer el dia .

Ingredients: Farigola, Salvia, Llimoner  , Gengibre, aroma de mel i aspartam * .

* Conté Una font de fenilalanina.

Infusions Vies Respiratòries Aquilea

És una infusió feta amb una barreja de plantes tradicionalment utilitzades pels beneficis  sobre les vies respiratòries .

Ingredients : Eucaliptus , Malva , Farigola  , Regalèssia , Gordolobo, Plantatge , arç blanc , Rosella.

Infusió tranquil.litat Aquilea

És una infusió de plantes utilitzades tradicionalment per ajudar a relaxar en estat de tensió i estrès passatger , afavorint alhora el repòs nocturn amb un agradable gust de llimona. Ingredients : Til.la, passiflora  , Marialluïsa, Melissa , arç blanc , llimona. Valeriana , aroma de llimona.

VINE A TASTAR-LES A LA FARMÀCIA!

crossmenuchevron-right