No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

Des del 10 d'Abril i fins el 10 de Maig tot l'equip de la Farmàcia Sans volem encomanar-te la passió per cuidar-te i estimar el teu cos. Durant aquest més t'ho volem posar molt i molt fàcil. Et convidem gratuïtament a fer-te un anàlisi dermatològic de la teva pell per coneixer el teu estat i prevenir o tractar els possibles problemes cutanis; El grau d'hidratació, elasticitat, grassa, com afecta el sol.

Si vols escriu-nos un whatsapp 648082805 o truque'ns 972270241, quedem una estona i et fem un diagnòstic personal de la teva pell o el teu cabell. Pots venir el moment que vulguis, però si ens demanes hora sempre et podrem atendre millor. 

Per fer un bon anàlisi de la pell és millor que vinguis a la farmàcia sense cap crema posada i havent fet la neteja de la cara mínim dues hores abans del diagnòstic.


Si ets dels que ja et cuides la pell, primer de tot amb una bona neteja facial i despres hidratant la teva pell, sabras la importància que té. Com et sents la pell, la textura, elasticitat.

Si ets dels que no et mimes gaire la pell et convido a que comencis, que la neteja i l'hidratació externa formi part de la teva rutina diaria.

Duran aquest mes et volem empapar de "mimus ". Tindre la cosmètica entre un 10 i un 15% de descompte!! Marques Eucerin, Sensilis i Avene. 
A més a més també durant aquest mes per la compra d'un producte d'aquestes tres marques entraras directament el sorteig multiple que realitzarem el 10 d'Abril.

Ah i esitgues atent que a través de les nostres xarxes socials també podras participar al sorteig d'un lot de productes cosmètics de forma online!!!

 

Aprofita aquest mes i mima la teva pell.

crossmenuchevron-right