No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

L'augment de temperatura agreuja el cansament de les cames, la inflamació de turmells, capil·lars dilatats i la cel·lulitis. És possible prevenir i alleujar aquests símptomes de manera natural gràcies als olis essencials. Per exemple, l'oli essencial de xiprer. 

Es va acostant l'estiu, arriba el sol i les altes temperatures. Moment per a gaudir de la calor, les vacances... Però no per a tothom l'estiu és sinònim de diversió. La calor ens fa patir encara més el cansament de cames. A més, es fa notable la cel·lulitis que abans semblava que no tinguéssim, se'ns inflen més els turmells, etc.

És normal. La calor afavoreix la dilatació de les venes i dificulta el retorn de la sang fins al cor, fet que dóna lloc a problemes de circulació, molt més habituals en dones degut als desajustos hormonals.

Es possible prevenir aquestes situacions? Sí. Els olis essencials són un complement 100% natural que es convertirà en el nostre aliat.

Digues adéu a les cames cansades amb l'oli essencial de xiprer

 

oli essencial de xiprer

 

Per a prevenir les cames cansades serà suficient amb afegir, cada vegada que ens posem crema hidratant, dos gotes d'oli essencial de xiprer. Si ja estem utilitzant una crema per a cames cansades, amb l'oli la potenciarem. Notaràs la diferència.

Propietats principals

- Descongestionant venós, prostàtic i limfàtic

- Antitussígen

- Regulador del sistema nerviós vegetatiu

 

Indicacions tradicionals

- Hemorroides, varius, edemes de membres inferiors

- Varius

 

Atenció!

- No està recomanat durant l'embaràs i la lactància

- No utilitzar de forma prolongada sense el consell d'un aroma terapeuta

- Formalment contraindicat en patologies canceroses hormonodependents

 

Fins la propera!

crossmenuchevron-right