No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

L'Hivern és l'estació de l'any que més m'agrada. Els vespres vora la llar de foc, els caldos de la mama, les infusions calentes,... Ara bé ja ho sabem que no tot són flors i violes. El fred hivernal té conseqüències negatives com les cribelles de les mans o els penellons.

Resultat d'imatges de tipos de sabañonesEls penellons són lesions inflamatòries, eritematoses i sovint pruriginoses que es desencadenen amb el fred a causa d'una contracció dels vasos sanguinis. Poden apareixer ampolles degut a l'edema. Aquestes lesions es produeixen en les extremitats;  Els dits de les mans sobretot i també del peu, inclus les orelles El nom técnic és Perniosis.

Les complicacions poden ser locals en forma de fissures doloroses, sobreinfecció o la formació de veritats úlceres. Les lesions duren algunes setmanes.

No se sap perque el fred afecta produint aquests penellons amb unes persones si i d'altres no.

L'únic tractament 100% efectiu és no passar fred, per tant la solució és anar a viure a un país tropical.

Segurament és un tractament que la majoria no podeu seguir, per tant us donare els millors consells per apaliar els síntomes.

La primera recomenació ha d'estar dirigada a protegir-se de les condicions
d'humitat i temperatures baixes. Per tant s'ha d'intentar mantenir calentes i seques les mans o els peus.

-Assecar molt bé les mans. Utilitzar guants.

-Si els peus ens queden humits, canviar els mitjons.

-És bo fer-se banys d'aigua calenta. Seria bo agafar una galleda amb aigua tèbia i a poc a poc anar incorporant més aigua calenta. No són bons els canvis bruscus de temperatura.

Pels fumadors ... S'ha d'evitar el tabac!  La nicotina amplifica la resposta vasoconstrictora al fred. 

Un cop hem fet tot el possible per mantenir les nostres extremitats calentes el màxim de les nostres possibilitats hauriem de tenir en compte:

Per fer que els nostres dits tornin a la normalitat és necessari poder desinflamar, millorar la circulació de la zona i per aportar una dosi de calor a la nostra pell, a més a més de tenir una hidratació óptima.

Remei Sans Penellons

sans penellons

El Sans Penellons és el remei que hem creat per donar cabuda a totes aquestes indicacions. Es tracta d'un ungüent creat a partir d'ingredients naturals i vegetals. L'hem formulat a base de mantegues i olis vegetals amb caracteristiques emolients i regeneradores. Els principis actius del Sans Penellons són olis essencials amb unes propietats molt encertades i que volen donar resposta a molts dels síntomes dels penellons. La potència del nostre remei contra els penellons la trobem amb la sinèrgia aromàtica:

Pels que ja coneixeu la nostra fòrmula, dir-vos que hem canviat l'envàs. Enlloc de fer-lo amb format pastilla, ara l'hem posat dins d'un pot metàlic. La composició és la mateixa.

-El nostre consell;

Com son els penellons?-
vermells, inflamats; sentim dolor i ens molesta amb el simple roçament

-Utilitza Sans Penellons entre dos i cinc vegades al dia.

A més a més és necessari que t'ajudis amb un complement per millorar la circulació, calentar la mà o/i desinflamar l'edema.

              Demanan's consell que segur que et podrem ajudar

6Resultat d'imatges de whatsapp48082805
farmaciasans@gmail.com

                                                    

 

 

 

 

 

 

 

crossmenuchevron-right