No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

La síndrome metabòlica es caracteritza per la presència d’una resistència de les cèl·lules a l’acció de la insulina, una hormona produïda pel pàncrees. Això significa que es necessita més insulina de la normal perquè el cos continuï funcionant i per conservar el sucre de la sang en un nivell saludable.

Aquest fet porta associats trastorns del metabolisme del sucre, xifres elevades de pressió arterial, alteracions lipídiques (excés de triglicèrids a la sang, augment del colesterol total, descens del colesterol-HDL) i excés de greix (sobretot al voltant de la cintura).

Quines en poden ser les CAUSES?

La importància de la síndrome metabòlica rau en el risc elevat de patir malalties cardiovasculars i diabetis que presenten les persones que la tenen.

La causa exacta de la síndrome no es coneix, però entre els factors que contribueixen a fer-la aparèixer es troben la genètica i una sèrie de condicionaments ambientals com l’obesitat, la manca d’exercici, una dieta hipercalòrica rica en greixos i sucres i el tabaquisme.

FACTORS de RISC

És possible que vostè es trobi en risc de presentar la síndrome si presenta nivells alts de greix i sucre a la sang, té la pressió alta i se li està fent panxa. De fet, es consideren factors de risc:

Síndrome metabòlic visual

Si vostè presenta tres o més d’aquests factors de risc, rebrà el diagnòstic de síndrome metabòlica. Aquesta alteració es manifesta fonamentalment en el teixit adipós, el fetge i el múscul esquelètic

La possibilitat de tenir la síndrome metabòlica augmenta a mesura que la gent envelleix. La majoria de les persones que la tenen se senten saludables i és possible que no presentin símptomes. No obstant això, estan en risc de desenvolupar malalties greus, com la diabetis o problemes cardiovasculars.

La millor forma de començar a solucionar aquesta situació és augmentant l’activitat física i baixant de pes. En cas necessari, s’utilitzen medicaments per tractar els factors de risc, com la pressió alta o un nivell elevat de sucre o greix a la sang.

RECORDEU

Un bon resum doncs per començar a tractar la Síndrome metabòlica seria:

"MENOS PLATO Y MÁS ZAPATO"

De totes maneres, si corregint només els hàbits de vida i l'alimentació no aconsegueixes modificar aquests paràmetres, a la farmàcia tenim un complement que et pot ajudar a controlar la síndrome metabòlica:

METARECOD 40 SOBRES:

És un producte útil per reequilibrar tant els paràmetres metabòlics alterats com els nivells de colesterol, triglicèrids i glucosa, així com els valors de circumferència abdominal.

Si vols més informació o tens interès en comprar-lo, clica aquí

IRENE IGLESIAS

farmacèutica

crossmenuchevron-right