No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

Sensilis Beauty Day

Tractament facial i consell personalitzat

En primer lloc, el pròxim dimarts 22 de Gener durant la tarda estàs convidada i convidat a la nostra Sensilis Beauty Day.

Es tracta d'una sessió de tractament facial i consell personalitzat. 20 minuts dedicats exclusivament per la teva pell. Sobretot, t'ho mereixes.

Per cert, les jornades son totalment gratuïtes. Una assessora de la firma de cosmètica de Sensilis analitzarà el teu rostre, et realitzarà un tractament facial i et recomenarà el tipus de crema segons la teva pell.

Aprofita i demana la teva hora. Si vols ho pots fer a través del nostre telèfon 972270241 o bé 648082805. També ho pots fer a través de les xarxes socials.

A més, a la farmàcia (cada dia) tenim a la vostra disposició l’analitzador de pell i el cabell de la marca Microcaya. Gràcies a aquest aparell podem oferir-vos un  consell dermocosmètic més acurat i precís. Ens ajuda a fer-vos recomanacions dermatològiques més adequades a cada tipus de pell i a cada moment.

L’analitzador de pell Microcaya ens permet mesurar, de la pell i del cabell, dades quantitatives sobre el nivell de:

Aquestes dades ens permeten saber el tipus de pell/cabell i el seu estat. A més, hi ha acoblada una càmera d’augment que mitjançant llum visible i llum ultraviolada que facilita veure capes superficials i profundes de la pell. També podrem saber la velocitat a la qual la nostra pell produeix greix i el nivell de descamacció que té. Un cop realitzat l’estudi, un programa informàtic específic guarda tota la informació. Això possibilita que, si la persona vol fer un seguiment, pugui tornar-se a fer l’anàlisi i veure l’evolució de l’estat de la pell.

crossmenuchevron-right