No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

Avui publiquem aquest article d'ecoceutics, que ens sembla molt interessant:

La varicel·la és una de les malalties infecciones típiques de la infància una de les més contagioses. Comença a presentare durant els mesos d'hivern i assoleix el pic màxim de casos a la primavera. La majoria es donen en menors de 15 anys, però també es pot observar en nens més grans i en adults. 

.

Símptomes

El símptoma clàssic de la varicel·la són les taques vermelles que generen picor. Primer es converteixen en vesícules plenes de líquid i, després, en crostes. Apareixen a la cara, el pit, l'esquena i després s'estenen a la resta del cos. S'acompanyen de febre, mal de cap, mal de panxa o pèrdua de la gana.

En un cas típic es poden arribar a desenvolupar entre 250 i 500 butllofes petites i plenes de líquid després de l'aparició de les primeres taques a la pell.

 

Tractament

En la majoria dels casos, l'organisme combat per ell mateix la varicel·la. El tractament, per tant, està orientat a pal·liar els símptomes de la malaltia:

Febre

S'acostuma a utilitzar el paracetamol, mai àcid acetilsalicílic per abaixar la febre, ja que el ús està associat amb el desenvolupament de la malaltia Síndrome de Reye.

Picor

S'acostuma a utilitzar antihistamínics orals, així com locions calmantscom les de calamina.

 

 

 

crossmenuchevron-right