No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

L'aigua micel.lar està de moda! I no és per menys, ja que és l'aliat perfecte per a aquelles persones que busquem un producte ràpid però efectiu per la neteja diària de la nostra pell.

Què és?

Instatus 18-02-2014 1214La màgia d'aquest producte radica en les micel.les. Les micel.les són unes particules que atrapen  la brutícia mitjançant l'encapsulació de les impureses, s'emulsionen i arrosseguen el greix present en la nostra pell, aixi com  les restes de maquillatge. D'aquesta manera,  en un sol pas netegem i desmaquillem el nostre rostre, sense eliminar la microflora natural de la pell.

Com utilitzar-la?

La neteja és el pas fonamental per tenir una pell sana. Al llarg del dia el nostre cutis absorbeix i filtra la pols i tota la brutícia que transita en l'aire, però no només això, sinó també tot el maquillatge que ens posem per veure'ns més guapes. A més a més és necessari tenir una pell higienitzada per tal de poder aplicar la nostra crema hidratant diària i que aquesta s'absorbeixi totalment i aconseguir el 100% dels seus beneficis.

Seguint aquests consells és una obligació netejar-se la cara el vespre, per tal d'acabar amb totes les partícules adherides a la pell després de tot el dia, i treure el maquillatge si és el cas. El matí també és necessari rentar-se la cara, a més a més de despertar-nos prepararem la pell per poder-hi aplicar la nostra crema de dia i/o maquillatge.

S'impregna un disc desmaquillant amb l'aigua micel·lar, es passa per tota la superfície de la cara començant des del coll cap al front. No hi ha problema pel contacte de l'aigua als ulls ja que no conté alcohol. Després de la neteja cal assecar la pell de manera suau i sense fregar.

Avantatges:

Recalquem que encara que no et maquillis, la pell s'embruta a causa de la contaminació, la suor, la pols, el tabac,... el més important abans d'usar qualsevol cosmètic és la neteja de la mateixa

 

crossmenuchevron-right