No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

La nostra salut depèn en gran part de l'òptim funcionament dels nostres sistemes naturals de defensa contra tot tipus d'agressions. Molts són els factors que poden alterar les nostres defenses; uns no depenen de nosaltres, ja que són factors interns (malalties auto-immunes, canvis estacionals,  ...), però hi ha altres factors externs sobre els quals sí que podem actuar.

Segur que entre els següents exemples, tots reconeixem com a mínim un parell d'enemics del sistema immunològic presents en la nostra vida quotidiana: una alimentació desequilibrada, el fum del tabac, la cafeïna, la contaminació ambiental, l'estrès, el sedentarisme, l'excés d'exercici físic ..., provoquen que el nostre organisme i sistema immunològic es debiliti, facilitant el contagi d'infeccions (refredats, grips, cistitis, etc.) i una major durada de les mateixes.

oleocaps4

Oleocaps 4 està destinat principalment per aportar un reforç ràpid de les defenses naturals de l'organisme. Els olis essencials de Ravintsara,  l'arbre del té, el clau o l'eucaliptus  estan entre els millors estimulants del sisteme inmune.

Consells d'utilització: 3 càpsules al matí, migdia i nit amb els àpats durant 2 dies, a continuació, 2 càpsules al matí, migdia i nit durant dos dies més. En prevenció: 2 o 3 càpsules al dia, durant tot el període delicat. No superar la dosi de 9 càpsules al dia | Conservar en un lloc fresc | És recomanable seguir una dieta variada i equilibrada i seguir un estil de vida saludable | No utilitzar durant l'embaràs, lactància ni en nens menors de 6 anys.

 

L'equinàcia exerceix una potent acció immunomoduladora capaç d'estimular i enfortir les defenses naturals de l'organisme, ajudant sensiblement a fer front a les malalties infeccioses en general. Està especialment indicada en la prevenció i el tractament d'infeccions respiratòries, refredats i processos gripals.
Podem pensar en l'homeopatia amb productes com l'Oscillococcinum de laboratoris Boiron o  l'Invergriphi. Tots dos son productes d'eficàcia contrastada amb evidencies científiques en quant a l'augment de defenses i prevenció de refredats i grips sobretot.

 

 

 

Oscillococcinum

La posologia varia segons el moment en què s'intervé:

crossmenuchevron-right