No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

Ja tens les defenses necessàries per afrontar la tardor?

La nostra salut depèn en gran part de l'òptim funcionament dels nostres sistemes naturals de defensa contra tot tipus d'agressions. Molts són els factors que poden alterar les nostres defenses; uns no depenen de nosaltres, ja que són factors interns (malalties auto-immunes, canvis estacionals,  ...), però hi ha altres factors externs sobre els quals sí que podem actuar.

Segur que entre els següents exemples, tots reconeixem com a mínim un parell d'enemics del sistema immunològic presents en la nostra vida quotidiana: una alimentació desequilibrada, el fum del tabac, la cafeïna, la contaminació ambiental, l'estrès, el sedentarisme, l'excés d'exercici físic ..., provoquen que el nostre organisme i sistema immunològic es debiliti, facilitant el contagi d'infeccions (refredats, grips, cistitis, etc.) i una major durada de les mateixes.

oleocaps4

Oleocaps 4 està destinat principalment per aportar un reforç ràpid de les defenses naturals de l'organisme. Els olis essencials de Ravintsara,  l'arbre del té, el clau o l'eucaliptus  estan entre els millors estimulants del sisteme inmune.

Consells d'utilització: 3 càpsules al matí, migdia i nit amb els àpats durant 2 dies, a continuació, 2 càpsules al matí, migdia i nit durant dos dies més. En prevenció: 2 o 3 càpsules al dia, durant tot el període delicat. No superar la dosi de 9 càpsules al dia | Conservar en un lloc fresc | És recomanable seguir una dieta variada i equilibrada i seguir un estil de vida saludable | No utilitzar durant l'embaràs, lactància ni en nens menors de 6 anys.

 

L'equinàcia exerceix una potent acció immunomoduladora capaç d'estimular i enfortir les defenses naturals de l'organisme, ajudant sensiblement a fer front a les malalties infeccioses en general. Està especialment indicada en la prevenció i el tractament d'infeccions respiratòries, refredats i processos gripals.
Podem pensar en l'homeopatia amb productes com l'Oscillococcinum de laboratoris Boiron o  l'Invergriphi. Tots dos son productes d'eficàcia contrastada amb evidencies científiques en quant a l'augment de defenses i prevenció de refredats i grips sobretot.

 

 

 

Oscillococcinum

La posologia varia segons el moment en què s'intervé:

  • Durant el període d'exposició gripal: Prendre un envàs unidosi a la setmana.
  • A l'inici de l'estat gripal: Prendre un envàs unidosis aviat possible quant apareguin els primers símptomes. Si cal, repetir la presa cada 6 hores, 2 o 3 vegades.
  • En un estat gripal declarat: Prendre un envàs unidosis al matí i un a la nit durant 3 días. Buidar directament el contingut sencer d'un envàs unidosis sota la llengua mantenint fins a la seva dissolució.
[Compartir publicació]

Fes-te la targeta client i aconsegueix un 5% de descompte.

La vull! Fer-me la targeta

Uneix-te a la nostra newsletter i rep al correu els últims artícles i descomptes.

crossmenuchevron-right