No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

Ja hem escrit sobre la menopausa, però què li passa a l'home quan arriba a una edat avançada? Parlem sobre l'andropausa. 

andropausa

L'home pot experimentar un fenomen semblant a la menopausa femenina, anomenada andropausa. Sol arribar entre els 40 i els 55 anys i, a diferència que en les dones, no es noten els símptomes clarament i es caracteritza pel descens dels nivells hormonals de testosterona

Què és l'andropausa?

La caiguda de la testosterona biodisponible. Es comú en tots els homes, però ens alguns casos la caiguda és major i això provoca símptomes andropàusics. Aquests símptomes afecten la qualitat de vida i poden originar altres malalties. A partir dels 50 anys es considera que els homes ja presenten nivells de testosterona biodisponible suficientment baixos per manifestar símptomes d'andropausa.

Quins són els seus símptomes?

andropausa

Com prevenir-los?

Hem comentat que l'andropausa té lloc entre els 40 i 55 anys. Tot i així, no és possible preveure a quina edat es manifestaran els símptomes, que a més varien en cada home.

Quines són les causes?

A diferència de la menopausa en les dones, la transició de l'home a l'andropausa es produeix de forma molt més gradual i pot arribar a durar dècades. El seu començament pot ser afavorit per períodes d'estrès, consum d'alcohol, lesions físiques cirurgies, consum de medicaments, l'obesitat o algun tipus d'infecció. 

Què és la testosterona?

La testosterona és una hormona que es produeix en els testicles i les glàndules suprarenals i té funcions similars a les que compleixen els estrògens en les dones. 

testosterona

Quines són les seves funcions?

Problemes amb l'andropausa?

Para alleujar aquests símptomes i recuperar el vigor, des de la Farmàcia Sans et recomanem prendre maca andina: un aliat perfecte per acompanyar i alleujar els símptomes de l'andropausa.

En primer lloc et recomanem Aquilea Vigor, un complement alimentari que ajuda a millorar el rendiment i no baixar el ritme. Porta ginseng vermell maca andina i contribueix a mantenir el vigor físic i mental en èpoques de cansament i estrès passatger.

aquilea vigor 30 capsulas

També et recomanem, de la mà d'Aquilea, Aquilea Prostate, un altre complement alimentari amb olis de carabassa gran quantitat d'antioxidants.

aquilea prostate 30 capsulas

COMPARTEIX AQUEST ARTICLE

I SI TENS QUALSEVOL DUBTE, CONTACTA'NS!

crossmenuchevron-right