No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

Pranrom ha ideat la gama AROMAPIC  per combatre naturalment els mosquits.

AROMAPIC té certificació Bio: tots els productes de la gamma són naturals, no tòxics ... no com algunes substàncies químiques procedents del quitrà que traspassen fàcilment la barrera cutània. Amb AROMAPIC pots plantar cara als mosquits, protegin-te de forma natural, cuidant la teva pell.

Per començar et presento les Pulseres Antimosquits més revolucionàries del moment? Per que?

moskitsssDoncs perque les pastilles són reutilitzables!!

Es tracta d'una pulsera amb 2 pastilles de ceràmica que el consumidor pot recarregar quan sigui necessari. Les pastilles funcionen com un " difusor " portàtil d'olis essencials.

La pulsera és de silicona de qualitat , ecològica i sense problemes per a les al·lèrgies cutànies . Depenen de la persona qui ha de portar la puslera, o bé de la potència de repel.lent que volem aconseguir, impregnarem les pastilles de diferentes maneres. Sempre podrem netejar les pastilles i tornar a impregnar-les d'olis anti-mosquits.

  1.  Spray Anti-Mosquits: (a la fotografia) Aquest spray està compost per una fórmula de 9 olis essencials elegits per les seves propietats repel·lents ( espígol , eucaliptus blau , palmarosa , citronela de Java , arbre del te, citronela de Madagascar , gerani d'Egipte , clau i gingebre ) i citriodiol , concentrat al 30 %.
  2. El ciotriodiol és un actiu d'origen natural que s'obté a partir de l'oli essencial d'eucaliptus blau, repel·leix eficaçment els mosquits en zones temperades ( Europa) fins a 7 hores i en zones tropicals fins a 6 hores. Aquest compost pot usar-se  com a  spray atsmosfèric, pulveritzar-lo per sobre els teixits o bé per impregnar les pastilles per les pulseres antimosquits. És apte per a dones embarassades i nadons a partir de 12 mesos .
  3. O.Essencial de Citronela de Java: Són molts els estudis que demostren l’eficàcia de l’oli essencial de Citronella com a repel·lent d’insectes. Si bé cal recalcar que la protecció que ens aporta és menor que altres substàncies químiques com el DEET ( Relec). Aquest fet és fàcilment compensable, simplement aplicant el producte cada 2 hores vers les 4-6 hores de la seva competència química. No es recomana la utilització de l’oli essencial de Citronella en l’embaràs, lactància  ni en menors de 3 anys. Com la resta d’olis essencials, estan compostos d’una gran quantitat d’al·lergògens, per tant molta precaució en la seva aplicació pura i directa contra la pell.
  4. O. Essencial Gerani d'Egipte: Aquest oli molt útil en dermatologia és un potent repel.lent de mosquits. També és útil per les inlfamacions cutàneas com les pròpies picades de mosquit. Té components semblants i d'altres iguals a la Citronela de Java. Es pot utilitzar a partir del primer any de vida ja que es un oli molt segur.
  5. Citronel'Plus; Sinèrgia per difusor. També es pot utilitzar sobre un mocador o en aquest cas sobre la pastilla neutre de la pulsera antimosquits.
    La composició d'aquesta sinèrgia és: Taronja Dolça, Citronela de Java, Eucaliptu, Eucaliptu blau, Canella de Ceilán.
     

mosquitrolllonRoll-On Antimosquits: És una llet corporal repel·lent que protegeix la pell davant les picades d'insectes. La seva fórmula inclou olis essencials de citronela, gerani , lavanda , eucaliptus aromàtic i citriodiol , un conjunt d'olis que combinats actuen com a repel·lent natural anti mosquits . El flascó roll- on esta dissenyat per unes aplicacions ràpides sense tacar-se les mans. La seva fórmula fluïda no és greixosa ni enganxosa i el més important és sense alcohol: no seca teva pell.

Fins a 7 hores lliure de molèsties i picades de mosquits tan europeus com tropicals, abelles o avespes !

Apte per a Nens a partir de 30mesos i també per embarassades a partir del quart mes i durant la lactància.

 

mosquitjkGel Calmant Aromapic Pranarom: Aquest producte està compost per una altra fórmula amb certificació BIO de Dominique Baudoux d'olis essencials d'eucaliptus, menta de camp, lemongrass, taronger amarg, espígol mascle, camamilla, katafray, herba lombriguera sobre una base d'oli vegetal de calèndula.

Aquest producte no és repel·lent si no un tractament per calmar les picades que ja s'han produït, picades de mosquits, vespes, abelles, meduses i altres picades d'insectes.
És apte durant l'embaràs i per a nens a partir de 12 mesos. Es presenta en un pot de 15 gr.

Aquest estiu no et converteixis en l'aliment preferit dels mosquits: protegeix-te amb AROMAPIC!

crossmenuchevron-right