No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

Diuen que la primavera la sang altera, que augmenta el nostre desig sexual i que estem més actius. La primavera és símbol de l'arribada del bon temps, de gaudir de més hores de sol, més plans a l'aire lliure... Però com sempre a la vida, no tot són flors i violes.

Aquesta millora climàtica i meteorològica afecta negativament a algunes persones. Paradoxalment l'inici dels canvis de temperatura fruit de la primavera, durant les primeres setmanes pot ser normal sentir-se més trist i fatigat. Sembla que no es tingui energia. A això se li diu astènia primaveral.

Que quedi clar que l'astènia primaveral no és una malaltia sinó un símptoma que es manifesta en aquest cansament fruit del canvi de temperatura i humitat. Algunes li diuen el fals mite de l'astènia ja que en moltes ocasions es relaciona amb haver d'omplir-se de suplements tipus Ginsengs i gelea reial per la simple sensació puntual o molt temporal de fatiga.

 

Símptomes de l'astènia:

- fatiga generalitzada

- somnolència diürna

- desmotivació

- dificultat de concentració

- atordiment

- irritabilitat

- falta de desig

- disminució de la libido

 

Tots aquests símptomes ens poden passar en qualsevol altre moment de l'any, per molts motius diferents. Així que sigui com sigui, posa't les piles per solucionar l'astènia o el motiu del teu malestar.

 

Preguntes que t'has de fer a tu mateix

- Dorms prou hores?

- Menges bé?

- Com estàs a nivell personal? Estrès, preocupacions, feina, relacions...

 

Si a l'arribada de la primavera li sumem les al·lèrgies estacionals, el còctel empitjora bastant. El quadre de desànim es veu accentuat per altres símptomes degut a aquesta rinitis al·lèrgica.

 

Si tens qualsevol dubte sobre el teu estat de salut i benestar només has de consultar-nos.

Fins la pròxima!

crossmenuchevron-right