No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

Hola sóc la Clara Sans i avui us voldria demanar un favor, millor dit, et vull demanar un favor. Especialment si ets una dona de més de trenta anys o en el seu cas  si en coneixes una que els té i que volgués col·laborar amb mi.

T‘explico: a part de la feina que faig a la farmàcia,  estic darrera d’un projecte il·lusionador per crear una nova marca de cosmètica saludable que porta per nom Bevitae Aceite Íntimo  .(clica al logo per saber-ne més)  

BeVitae Aceite ÍntimoEl primer producte que traurem al mercat és un Oli Íntim.  Està fet amb productes totalment naturals, sense parabens, sense cap additiu químic, sense perfums... Està pensat per mantenir una bona hidratació i lubricació de la zona vaginal, tant per una nutrició diària  com per augmentar la lubricació durant una relació sexual ja que a més a més ajuda a potenciar la líbido. 

Bé, un cop dit això t’explico el perquè et necessito!

El producte ja està en fase de registre i en les properes setmanes fabricarem el primer lot. El producte Bevitae Aceite Íntimo ja ha sigut testat en un grup reduït de dones, però ens en calen més i aquí és on m'agradaria que entressis tu! Ens calen més dones que vulguin provar el producte i el més important, que després donguin la seva opinió responent a una breu enquesta (anònima) que hem preparat.

Vols ajudar-me?   Si?     Mil gràcies !!!!

Tinc preparada una petita mostra del producte per tal de que el provis i el puguis valorar tu mateixa.  T'ho pouc fer arribar de la manera més còmode per a tu! Segurament el més fàcil és passar per la mateixa farmàcia a recollir-ho. Si  ho vols d’una altra manera cap problema. Diga-m'ho per mitjà  d’un mail a info@bevitae.net  o truca'm o envia'm un Whatsapp al meu mòvil 648082805 .

Voldria entregar-te la mostra personalment i agraïr-te la teva predisposició.

M’ajudes a que més dones provin Bevitae Aceite Íntimo? Comparteix-ho al teu mur de Facebook, fes servir el boca-orella, explica-lhi a la teva mare, germana i veïna.

Moltíssimes gràcies!

   Clara Sans                              

Si vols que t'enviï la mostra a casa, vols fer-me alguna pregunta també ho pots fer amb aquest full de contacte.

[contact-form-7 id="5" title="Apuntar-se a la xerrada"]

 

crossmenuchevron-right