No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

El card marià és una planta herbàcia de la família de les asteràcies, amb característiques fulles de color verd brillant amb lòbuls espinosos i flors de color rosa intens amb bràctees. La part activa de la planta són les llavors, molt riques en silimarina, la substància activa principal d'aquesta planta i que està formada per diferents molècules de flavanolignanos. A més, conté flavonoides i altres nutrients essencials, com esterols i mucílags.

Propietats

Tradicionalment, el card marià s'ha utilitzat com a antioxidant i antihepatotòxic (prevenint el dany hepàtic). Aquesta acció s'aconsegueix ja que:

A més, el card marià és una captador de radicals lliures en l'organisme. L'ús profilàctic amb card marià és més eficaç que el terapèutic, una vegada ja s'ha produït el dany en el fetge.

L'experiència ha demostrat la seva capacitat d'ús en pacients amb trastorns gastrointestinals, reduint el meteorisme i alleujant la sensació de tensió i flatulència en el tub digestiu, incrementant a la vegada l'apetit i la capacitat física. També s'associa amb accions anticolesterolèmiques i anticolestàtiques.

Principals indicacions

Efecte antioxidant.
Protecció del fetge.
Reducció de l'acumulació de colesterol en la sang.

crossmenuchevron-right