No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

Caudalie és l’última marca de cosmètica saludable que hem inclós a la farmàcia. T’expliquem breument perquè: és respectuosa amb el medi ambient i els seus productes no porten parabens, ni fenoxietanol, ni olis minerals com vaselina i parafina, ni ftalats, ni lauril sulfat sòdic ni matèries primeres d’origen animal. De fet, la majoria dels components essencials provenen del raïm en tota la seva essència i formes.

Polifenols

Els polifenols s’extreuen dels pinyols del raïm i tenen efectes antioxidants i antiarrugues. Tenen dos beneficis principals per a la pell: protegeixen contra la oxidació, la responsable de 4 de cada 5 arrugues, i preserven l’àcid hialurònic de la pell, amb un efecte reconstructor natural.

La pell està sotmesa a agressions diàries com la contaminació, l’estrès, el tabac, una alimentació desequilibrada... Aquestes agressions promouen la fabricació dels radicals lliures, responsables del 80% de les senyals d’envelliment cutani. Els polifenols defensen la pell d’aquestes agressions, com si forméssin un “escut antioxidant”.

Viniferina

La viniferina, que s’extreu de l’extracte natural de sàvia de vinya ajuda a augmentar la lluentor de la pell i a eliminar les taques. Preveu l’aparició de taques controlant la tirosinasa, un enzim responsable de la superproducció de melanina. Corregeix les taques que ja tenim, regulant la producció de melanina i, finalment, il·lumina el cutis per lluir una pell idal.

 

Caudalie viniferina

 

Resveratol

El resveratol s’obté de l’extracte dels sarments de la vinya. Reafirma estimulant l’activitat de les proteïns de la juventut de la pell, redefineix recobrant l’estructura de l’òval facial, afavorint la producció d’elastina i de col·làgen. Allisa les arrugues augmentant la producció natural d’àcid hialurònic.

Aigua de raïm

A través de l’extracte bio de raïm s’aconsegueix l’aigua de raïm, amb propietats hidratants i calmants. Hidrata intensament la pell i actua com un pedaç vegetal per mantenir l’aigua dins de les cèl·lules. Calma les pells sensibles i disminueix les zones vermelles de la pell.

 

Caudalie raïm

 

 

 

crossmenuchevron-right