No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

Gràcies! La teva col·laboració està sent genial!

Gràcies dones! Gràcies a totes,

gràcies a les que heu posat  un "me gusta" al post del facebook,Bevitae Aceite Íntimo

gràcies a les que l ‘heu compartit,

gràcies a les que m'heu trucat,

gràcies a les que heu passat a recullir la mostra,

gràcies a les que passareu,

gràcies a les que  proveu el producte i que em contestareu l ‘enquesta

Gràcies a totes. Sou fabuloses!

Estic molt contenta, no m'esperava que la publicació de "M'ajudes, prometo recompensa" fos vista i compartida per tantes de vosaltres. La veritat ha set tota una sorpresa, però ha set fantàstic per carregar Bevitae de la millor energia. Empapar-me de la vostra saviesa i continuar caminant en aquesta direcció.

Després de tot, ara començo a entendre la paraula "Sororitat".

Se que no és una paraula del diccionari de la Real Academia ( a veure si aconseguim que un dia li posin!). És una paraula que la primera vegada que la vaig sentir no l'entenia,  em sonaba rara, estranya..

Per les que encara no la coneixeu us dire que el seu origen etimològic prové de la paraula llatina “soror” que en llatí vol dir “germana . Vol significar la relació de germanor i de solidaritat que es dona entre les dones  i que va mes enllá del feminisme. És una relació que deixa enrere la suposada rivalitat entre dones i que es converteixi en una relació de col.laboració mutua i amb una relació d’empatia.

Fins el moment he repartit unes 20 mostres de Bevitae Aceite ÍntimoAceite Íntimo, he pogut parlar i coneixer quasi les 20 dones que han vingut a la Farmàcia a interessar-se per l'oli. Aquest fet m'ha fet reafirmar encara més, amb la necessitat de parlar sobre temes com la sequetat, la falta de lubricació en una relació sexual i que   Bevitae Aceite ÍntimoAceite Íntimo pot tenir el seu lloc a la tauleta de nit o a la lleixa sortint de la dutxa de moltes dones.

Per continuar amb "el tastet",  només cal que aquestes 20 dones i totes les que s'hi volguin afegir, provin l'oli i finalment contestin la breu enquesta que els hi he anat donant tant en format paper com per mail, per tal d'extreure'n unes conclusions.

El projecte i la Cosmètica Bevitae acaben de començar. M'agradaria que donessis un cop d'ull a la nova web de Bevitae bevitae.net i també pots compartir-nos a les xarxes socialsResultat d'imatges de instagram logoResultat d'imatges de facebookResultat d'imatges de twitter logo

Gràcies a totes les meves SORORS!! La teva col·laboració és molt important per a nosaltres.

Clara Sans

Firma Clara Sans

 

BeVitae es la pasión por el bienestar y el cuidado de la salud de las personas. Una marca de productos cosméticos que, sin renunciar a lo natural y a lo ecológico, le suma la eficacia de los ingredientes y de los avances tecnológicos. Cosmética Saludable con ingredientes naturales, eficaces, sinceros y sostenibles. BeVitae quiere transmitir la necesidad de cuidarnos de una forma integradora con nosotras mismas y con el mundo.Bevitae Aceite Íntimo  es un cosmético pensado y desarrollado para el cuidado de las zona vaginal de la mujer. Aumenta el grado de hidratación, mejora la sequedad vaginal y facilita las relaciones sexuales con su capacidad natural de lubricar.

[Compartir publicació]

Fes-te la targeta client i aconsegueix un 5% de descompte.

La vull! Fer-me la targeta

Uneix-te a la nostra newsletter i rep al correu els últims artícles i descomptes.

crossmenuchevron-right