No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

RS7 és un complement alimentari per a persones amb dolor a les articulacions, artrosi, osteoporosi, tendinitis, desgast del cartílag o que ha patit un trencament de lligaments.

 RS7 és un constituent pels ossos, tendons, lligaments, cartílags i articulacions en general.Resultado de imagen de quien necesita complemento para articulaciones

Actua en les articulacions com a  lubricant pels cartílags i els lligaments així com a efecte protector enfront de exercicis físics.

La fórmula exclusixa de RS7 millora l'estat de les articulacions combinant l'efectivitat del harpagòfit com a calmant de dolors musculars amb ingredients com són el cartílag de tauró (aporta calci i condoitrín sulfat), àcid hialurònic i glucosamina més la vitamina C que ajuda al normal manteniment d'ossos i articulacions.

Millora, afavoreix i contribueix a la regeneració natural de teixits, cartílags, tendons i ossos.

INDICACIONS

Persones amb dolor a les articulacions, artrosi, osteoporosi, tendinitis, desgast del cartílag, trencaments de lligaments.

Persones que realitzen activitats esportives.

La dosi recomanada és: Adults: Una càpsula al dia durant 3 mesos. (Si es vol accelerar el procés regeneratiu es pot prendre una càpsula cada 12 hores). Descansant un mes i prenent de nou si és necessari.

rs7

rs7

crossmenuchevron-right