No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

La cosmètica coreana s'ha convertit en un referent de bellesa i cura de la pell. En conseqüència, la majoria de dones coreanes tenen una pell perfecta, cuidada, llisa, sense imperfeccions i amb poques arrugues. La cosmètica coreana és tota una filosofia: lluitar per la bellesa de la pell, utilitzant gran quantitat de substàncies naturals i amb una alta concentració de principis actius. S'uneixen cosmètica i naturalesa en tot un ritual per aconseguir una pell perfecta. 

Cada vegada hi ha més laboratoris cosmètics d'occident que treuen al mercat nous productes inspirats en la cosmètica coreana.

No es tracta d'una rutina de tocador, sinó d'una inversió en el benestar d'un mateix. Per les dones coreanes tenir una pell bella és un signe de salut. La seva prioritat és la cura de la pell, en comptes del maquillatge i dediquen uns 20 minuts al seu ritual de bellesa diari.

El ritual de bellesa coreà consta d'un mínim de 10 passos:

1- Desmaquillar

En primer lloc s'han de retirar les restes de maquillatge i cosmètica. S'utilitzen olis desmaquillants per arrossegar la grassa del maquillatge o filtres solars.

2- Netejar

Eliminar la contaminació de l'ambient, la suor i la brutícia. S'utilitzen sabons o netejadors en base aquosa com per exemple les aigües micel·lars.

Aquests 2 primers passos són una doble neteja: primer amb productes oliosos i després amb productes aquosos per arrossegar totes les restes.

3- Exfoliar

Eliminar les cèl·lules mortes i il·luminar la pell. Es fa 1 o 2 cops per setmana. Però si la pell és sensible s'ha d'utilitzar un exfoliant molt suau.

 4- Tònic

Regula el pH de la pell després de la neteja i equilibra les zones seques i grasses. És a dir, prepara la pell pels tractaments posteriors.

 5- Essència

Allisa i hidrata la pell. Potser és el menys conegut per nosaltres. És una barreja entre el tònic i el sèrum. Prepara la pell per rebre bé aquest últim. Solen ser refrescants i tonificants. 

6-  Ampolles, sèrums o “Boosters”

Contenen una alta concentració en principis actius i actuen en més profunditat. Això permet incidir en els focus o problemes a tractar. Poden contenir proteoglicans, vitamina C, àc. Hialurònic.....

7- Mascareta

Ens aporta lluminositat, hidratació, suavitat, detoxificació ... segons la mascareta utilitzada. Es pot aplicar 1 o 2 cops per setmana. N'hi ha que es deixen actuar 10 minuts o fins i tot tota la nit.

8- Contorn d'ulls

Són per les arrugues, bosses, ulleres... Es posen sobre l'os orbital i no a la parpella. S'han d'aplicar a tocs suaus perquè la pell d'aquesta zona és la més fina i delicada del cos.

9- Crema de tractament

Contenen principis actius per combatre les arrugues, les taques, la falta d'hidratació...

10- Protecció solar

S'ha d'utilitzar durant tot l'any perquè el sol provoca fotoenvelliment. Això comporta taques, arrugues, melanomes....

Cada persona té unes preferències i necessitats diferente, per tant l'ordre d'alguns passos es pot alterar en alguns casos segons .

Irene

crossmenuchevron-right