No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

Publiquem un article d'ecoceutics que ens sembla interessantíssim:

 

Els mals hàbits de neteja són una de les principals causes de malalties relacionades amb les genives. En adults, una de les afeccions més comunes és la periodontitis.

 

La periodontitis consisteix en la inflamació de les genives a causa de l'acumulació de placa bacteriana i carall a la base de les dents. En els seus estadis més avançats, es formen "borses" entre la geniva i les dents que s'omplen de placa i carall. Els teixits s'inflamen i l'os al voltant de la dent es danya.  La periodontitis és la causa principal de la caiguda de les dents en els adults.

Les conseqüències de la periodontitis són irreversibles, per la qual cosa és necessari interrompre la seva progressió el més aviat possible mitjançant un tractament dental i l'ús de productes antibacterians, seguint la recomanació del dentista fonamental.

 

periodontitis

 

Símptomes

Tractament

L'objectiu del tractament és eliminar el carrall i la placa i reduir i prevenir la inflamació. Per a això el dentista realitza una neteja dental completa. Els casos més greus poden requerir cirurgia per eliminar les borses de placa i carrall, enfortir les dents soltes i extreure una o diverses peces per a què la infecció no segueixi propagant-se a la resta de la boca.

 

Prevenció

La millor manera de prevenir la periodontitis és una adequada higiene oral. Per a això, hem de raspallar-nos a fons amb una pasta dentifrícia am fluor durant dos minuts, dues vegades al dia. Una bona higiene dental també inclou l'ús de fil dental i una esbandida bucal específica per a la cura integral de la boca i de genives delicades.

 

No fumis!

Les genives dels fumadors són més susceptibles a les infeccions, ja que el tabac causa falta d'oxigen al torrent sanguini, reduint això el flux de la sang i els nutrients ap als teixits de les genives. Això afebleix els mecanismes de defensa de l'organisme davant els bacteris.

crossmenuchevron-right