No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

Durant certes èpoques de l'any baixem la guàrdia i modifiquem les nostres rutines: canviem els horaris dels àpats, els horaris de son, etc. Aquest tipus de conductes posen a prova als nostres mecanismes defensius, comprometent la nostra salut.També el medi ambient suposa un continu desafiament: Contaminació, químics tòxics, bacteris, virus,... afegeixen estrès al sistema immunològic

Molts són els factors que alteren les nostres defenses; uns no dependen de nosaltres, (malalties autoimmunes, canvis estacionals, edats extremes de la vida ...), i els altres factors externs sobre els quals sí podem actuar: una alimentació desequilibrada, el fum del tabac, la cafeïna, la contaminació ambiental, l'estrès, el sedentarisme, l'excés d'exercici físic , provoquen que el nostre organisme i sistema immunològic es debiliti, facilitant el contagi d'infeccions (refredats, grips, cistitis, etc.) i una major durada de les mateixes.

L'alimentació és un factor molt important per al sistema immunològic. Si és inadequada o insuficient es produeix una caiguda de les defenses.

  El final de les vacances estivals és un bon moment per ajudar el nostre sistema immunològic a fer front als agents patògens que l'ataquen. Unes bones estratègies per augmentar la immunitat natural les trobem en l'alimentació i l'exercici físic.

L'alimentació és un factor molt important per al sistema immunològic. una dieta variada amb una proporció adequada de tots els nutrients (greixos, hidrats de carboni, proteïnes, vitamines, minerals) ens garanteix un equilibri intern que alhora serveix com a escut protector. Les dietes riques en greixos redueixen la resposta immunològica; no obstant això, no és només una qüestió de quantitat, ja que la procedència dels greixos que introduïm en la nostra dieta també és important. Convé incloure greixos monoinsaturats, presents en el peix blau, fruits secs, oli d'oliva, gira-sol o soja. Consumir regularment productes lactis fermentats contribueix a augmentar les defenses.

COM MANTENIR LES DEFENSES:

Hem de dormir suficient cada nit. El somni no es recupera.
Realitzar exercici físic.
Tenir una dieta alimentària saludable i equilibrada.
Consumir fruites i verdures.
Eliminar (Costi el que costi) el consum de menjar ferralla, menjar precuinat o rica en greixos.
Reduir el Consum de sucre i farines refinades.
Baixar o eliminar el consum de begudes alcohòliques, gasoses o estimulants.
Tractar de reduir o eliminar els aliments fregits.
Evitar el Consum de: drogues, tabac, alconhol, etc.

Per enfortir el sistema immunitari ens podem ajudar de diversos complements:   L'equinàcia , que enforteix les defenses perquè actua augmentant les cèl·lules responsables del funcionament del sistema immune i el pròpolis , coneguda per la seva gran activitat antisèptica i per la seva gran eficàcia en problemes de coll i gola.

Fes click en cada un dels productes per poder saber-ne més.

Oleocaps 4; Defenses Naturals

Redoxon Inmuno 4

Pranarom mel defenses naturals

Mel defenses naturals BIO

 

Ecovital Vitamina C Ecoceutics

Ecovital Vitamina C

crossmenuchevron-right