No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

Què és la dermatitis atòpica?

La dermatitis atòpica és una malaltia crònica inflamatòria que es caracteritza per sequedat de la pell, lesions eczematoses en algunes zones i picor intensa. Es tracta d' una malaltia hereditària tot i que encara no es coneix la causa exacte. Pot venir acompanyada d' altres malalties com la rinoconjuntivitis al·lèrgica i l' asma.

Com es manifesta?

La dermatitis atòpica afecta a un de cada 5 nens. Les lesions eczematoses solen aparèixer a partir del quart mes de vida. En aquest moment les lesions solen ser exsudatives i es troben a la cara i la part externa dels braços i cames. A partir del primer any de vida, les lesions es ressequen i la malaltia es sol manifestar als colzes, el coll, els canells i els genolls (en zones de plecs). En les zones inflamades es produeix un engruiximent de la pell (liquenificacions).

CAMES

CARABRAC

Com evoluciona?

En una tercera part dels nens afectats, la malatia es resol durant la infància. Per la resta, els símptomes persisteixen fins a l' edat adulta,tot i que el nivell de gravetat varia.

A partir dels 30 anys, es poden formar lesions nodulars molt pruraginoses a la part externa de braços i cames.

Tractament de la dermatitis atòpica

Un dels motius de la sequetat de la pell i l'alteració de la funció de la barrera cutània, és la falta de ceramides. Les ceramides són un tipus especial de lípids que emplenen i segellen els espais intercel·lulars de la capa més externa de la pell, impedint així la pèrdua excessiva d' aigua.

L'aplicació tòpica d'àcids grassos omega-6, extrets d'olis naturals (oli de pipa de raïm, oli d'onagra), pot enfortir la barrera cutània. Aquests AG s'incorporen directament als lípids de la capa més externa de la pell i ajuden a reforçar la funció barrera alterada.

El Licocalcón, extracte de l'arrel de regalèssia (Glycyrrhiza inflate), amb propietats calmants, alleuja la pell irritada i redueix els enrojiments.

L'aplicació sistemàtica de productes adequats per la cura de la pell, ajudarà a controlar la malaltia i reduir el nombre de brots.

En els casos de brots greus, es pot utilitzar cortisona.

 

EUCERIN ATOPICONTROL

Tota la línia AtopiControl no conté ni perfums, ni conservants.
ATOPICONTROL

Tractament de manteniment

lletAtopiControl loció 400 ml
Conté un 12% d'àcids grassos omega-6  i el Licocalcón

 

 

 

 

facialAtopiControl crema facial 50 ml

Conté un 12 % d'àcids grassos omega-6 i el Licocalcón

 

 

 

AtopiControl Oleogel de bany 400 ml 

Conté olis omegaeucerin-facial

Tractament del brot

Atopicontrol Crema Forte 40 ml eucerin-atopicontrol-crema-forte-40-ml

Té una eficàcia similar a la hidrocortisona al 1%. Es pot donar també junt a una cortisona en brots severs. És apte per nens i bebès.

 

 

Conté:

Atopicontrol spray calmant 15 mleucerin-atopicontrol-spray-calmante-15-ml

Conté polidocanol. Alleuja la picor immediatament. És apte per nens a partir de 3 anys.

 

 

crossmenuchevron-right