No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

 

Durant l' hivern les baixes temperatures alteren el nostre organisme i també la barrera hidrolipídica de la pell. El signe més evident n' és la deshidratació cutània.

Aquesta sequetat incrementa l' aparició d' arrugues amb la qual cosa és aconsellable utilitzar productes cosmètics formulats a partir de potents antioxidants que ajudin a contrarestar els efectes de l' envelliment.

En aquest sentit Sensilis ha tret una nova línia:

 

 SENSILIS RENEWAL DETOX

Una fòrmula amb elevat poder detoxificant, que aporta nutrients i energia a les cèl.lules de la pell. Repara i regenera les estructures cutànies.

Indicada per tot tipus de pell, inclús les pells sensibles. Tractament de xoc per pells cansades i sense vitalitat.

Dermatològicament testat. Sense parabens, ni olis minerals.

Consta de dos productes:

 

SÈRUMResultat d'imatges de sensilis renewal detox

Tractament nocturn regenerador i detoxificant formulat amb actius cuidadosament seleccionats per la seva acció protectora de les cèl.lules mare cutànies (extracte vegetal de cèl.lules mare de raïm), així com  reparador  (extracte de caviar), hidratant , calmant (extracte de Ginkgo Biloba) i detoxificant (olis a base d' extracte oleós de romaní, lavanda, oli d' argan i tè verd). Combat intensament els signes del pas del temps i retorna a la pell un aspecte més jove i saludable. La seva textura gel-crema aporta frescor i comfort immediats.

APLICACIÓ

Aplicar diàriament per la nit, a la cara, coll i escot, efectuant un suau massatge per afavorir la seva absorció. Per un tractament intensiu, utilitzar com a sèrum de dia abans de la crema habitual.

 

MASCARETA

Mascareta de textura mousse suau i cremosa hidratant i detoxificant, especialment formulada com una barreja d' olis vegetals naturals (oli de centella asiàtica, argan i bambú) que li confereixen propietats reparadores i calmants, extracte de caviar amb acció regeneradora, extracte de figuera de moro que renova les cèl.lules mortes de l' extracte corni  i vitamina E com a potent antioxidant captant l' excés de radicals lliures produits per l' excés de sol i la contaminació. Gràcies  al seu excel.lent poder emolient, suavitza i calma inclús les pells més irritades, deixant-les suaus i acondicionades.

APLICACIÓ

Aplicar abundantment sobre la pell de la cara neta i seca; deixar actuar 10 minuts i retirar posteriorment amb un tissú o aigua. Aplicar 1 o 2 vegades per setmana.

 

 

Fins aviat!

crossmenuchevron-right